Content Management

Bundel de kracht van informatie, mensen en processen met behulp van de juiste tools.

Beter teamwork

Deel en beheer documenten, kennis en toepassingen voor beter teamwork, om snel informatie te zoeken en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.

Betrokkenheid van uw team

Intranetsites en -portals zorgen voor samenhang en voor een efficiënte organisatie door werknemers geïnformeerd en betrokken te houden.

Transformeer bedrijfsprocessen

Verhoog de productiviteit door processen te transformeren, van eenvoudige taken zoals meldingen en goedkeuringen, tot complexe operationele werkstromen.

Microsoft Sharepoint & Office 365

How Looks & Workflows have changed over the years – Lieven Vandermeersch.

Sharepoint

De tool voor flexibel bestandsbeheer. Stabiele en veilige oplossing voor document- en databeheer van Microsoft. Door documenten, agenda’s, contactgegevens en klantdata centraal te beheren en up-to-date houden zorgt SharePoint voor optimalisatie van de productiviteit van uw organisatie.
Integratie met OneDrive voor Bedrijven en de mogelijkheid om volledig online te werken, kan SharePoint de basis zijn voor een succesvolle migratie naar de Cloud.
De ideale basis voor bestands- en documentbeheer en workflow managementsystemen met zeer veel zoekmogelijkheden.

Forms

Met Microsoft Forms kunt u eenvoudig peilingen, toetsen en enquêtes houden en snel de resultaten raadplegen via uitgebreide en analytische samenvattingsgegevens.

Formuliergegevens en testresultaten kunnen eenvoudig geëxporteerd worden naar Excel voor aanvullende analyse of beoordeling.

Flow

Microsoft Flow is de applicatie de het mogelijk maakt om routinematige taken over applicaties heen te automatiseren waardoor u sneller en productiever kunt werken en tijd kunt besparen. Ongetwijfeld hoorde u al van “If This Then That”, eenvoudigere kan het niet. Flow beperkt zich niet tot de eigen Microsoft suite maar verbindingen naar andere services zoals Dropbox, Twitter, Facebook en zelfs Mailchimp is mogelijk!

PowerApps

Maak zelf PowerApps met data uit zowel cloudopslagdiensten als uw lokale opslag. Microsoft biedt hiervoor een groot aantal standaard integraties aan met oa. SharePoint Online, OneDrive en D365 CRM Online.

U kunt uw gewenste bedrijfsapplicaties bouwen zonder kennis van App-ontwikkelingen of programmeren. PowerApps is als standaard functionaliteit ter beschikking in de meeste O365 licenties.

What is Sharepoint

Meer dan 200 000 organisaties en 190 miljoen mensen gebruiken Sharepoint voor intranets, teamsites en documentenbeheer.

Sharepoint implementatie en training

Laat u bijstaan door een ervaren team voor de planning, analyse en migratie van uw Sharepoint omgeving.

Check onze eventpagina voor onze #Office365 workshops. 100% productief.

4 key drivers to keep in mind: 1. collaborate effortlessly 2.bring the creativity back 3. spend less time searching 4.automate tasks #transforming #business

Meer weten over Sharepoint

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws