B-WISE

De financiële toestand van jouw zaak van dichtbij volgen en snel beslissingen nemen? Dan is B-WISE in de cloud noodzakelijk. Meer dan 350 kmo’s en ruim 30 gereputeerde accountantskantoren werken met B-WISE.

oplossing op maat

Jouw boekhouding, altijd en overal beschikbaar

Met B-WISE in de cloud werk je flexibel en veilig, waar en wanneer je wil. Daarnaast geniet je van de hoogste beveiliging en automatische back-up van je dossiers. Daarnaast zijn er verschillende modules en koppelingen met andere programma’s en applicaties beschikbaar. Ook Microsoft Dynamics 365 Business Central en Microsoft Power BI behoren tot onze expertises.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

B-WISE in de cloud

Met B-WISE in de cloud werk je steeds flexibel en veilig, waar en wanneer je wil. Van je software en dossiers wordt daarnaast dagelijks een back-up genomen, inclusief monitoring door de ConXioN-experts.

Naadloze software-integratie

Onze software bevat verschillende modules, zoals analytische boekhouding, automatische betalingen, Intrastataangifte, jaarrekeningen, leeggoedbeheer… Reken daarnaast op tal van mogelijke koppelingen met andere programma’s en applicaties.

Vaste kostprijs per gebruiker

Vervang je investering in IT door een operationele kost die perfect voorspelbaar is. De updates naar nieuwere versies zijn daarnaast steeds gratis beschikbaar, en ook je jaarlijks onderhoudscontract is inbegrepen in je licentie.

we helpen je graag

Contact

Ons team van experts staat voor je klaar.

een antwoord op jouw vraag

FAQ

Hiervoor ga je naar Basisbestanden > Parameterbestanden > Algemene parameters > tabblad Firma. Onderaan kan je de ‘Aparte nummering per periode’ instellen. Je kiest ofwel voor een nummering met de maand en duidt het aantal cijfers voor het volgnummer aan, ofwel voor een nummering inclusief het boekjaar én het aantal cijfers voor het volgnummer.

 

Zet vervolgens het vinkje ‘Aparte nummering per periode’ aan bij het desbetreffende dagboek. Dit doe je via Basisbestanden > Dagboeken > tabblad Nummering.

De reden hiervoor is dat de periode waarschijnlijk reeds gecentraliseerd is. Je kan deze terug ‘open’ stellen via Basisbestanden > Parameterbestanden > Dagboeken > tabblad Boekjaren. In het veld ‘Periode’ pas je de periode aan. 

 

Een voorbeeld: indien periode 8 niet zichtbaar is, dan dien je ‘7’ in te vullen in het veld ‘Periode’.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Applications?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.