Renson over mobiel werken

Renson is trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Veel medewerkers van Renson werken vooral buitenshuis. Het bedrijf zocht naar een oplossing waarmee die mensen met 1 toestel en hun smartphone al hun werk kon doen. ConXioN stelde de HP x2 voor waarmee alle buitendienst medewerkers en interne medewerkers bij Renson vlot kunnen werken. En dat allemaal met één enkel toestel.

Chris Debyser – ConXioN: “Renson geeft medewerkers de nodige mobiliteit dankzij het gebruik van de HP x2 2-in-1 devices, Office 365 en eigen applicaties.”

De nieuwe HP Elite x2

De HP Elite x2 1012 is dé 2-in-1 device voor de mobiele professionals.

elitex2_gallery_zoom_img4

Wie is ConXioN?

ConXioN is een Vlaamse ICT dienstverlener die uw bedrijfsdoelstellingen helpt realiseren. Zowel voor KMO’s als voor midmarketbedrijven leveren wij infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, verspreid over 3 vestigingen in Vlaanderen (Deerlijk, Ternat & Lommel). Onze expertise concentreert zich rond business continuity, cloud en managed services.

Lees ook

Persbericht: Wind in de rug, sensor op het dak

De grootste uitdaging is de stap naar IoT. ” We zijn nu een tweetal jaar bezig met het capteren van data en te verkennen wat we er mee kunnen doen”. Lees het volledige artikel vanuit Datanews