Wireless Site Survey

Meten is weten

Pre-analyse

Tijdens een pre-analyse worden de wensen en eisen besproken die de gebruiker aan het WLAN stelt.

Meting op locatie

Tijdens de site survey wordt bepaald hoeveel access points er voor de locatie en de toepassing nodig zijn.

Rapportage

Uitgebreide rapportage met adviezen over apparatuur, installatie, technologie, beveiliging en configuratie.

Wireless Site Survey

De Site Survey wordt uitgevoerd met gebruik van de krachtige Airmagnet Survey Pro. Voor andere professionele audits kan u eveneens beroep doen op ons team.

Cloud Audit

Om een goede cloudmigratie te garanderen, onderzoeken we allerlei aspecten zoals o.a. uw connectiviteit en performantie. Eveneens brengen we uw huidige werking, gebruik van bestaande applicaties, productiesystemen en nodige resources in kaart.

Managed Services Onboarding Audit

In functie van een proactief IT management brengen we uw IT-infrastructuur in kaart en geven we aanbevelingen voor een optimaal beheer en monitoring.

Netwerk Audit

Uw connectiviteit optimaliseren of een wireless oplossing implementeren start altijd met een netwerk audit. Door het uitvoeren van een Site Survey (meting op locatie) brengen we de nodige componenten en optimalisaties in kaart.

Security Audit

Is uw onderneming sterk genoeg beveiligd? We brengen uw huidige beveiliging in kaart en adviseren hoe u elke IT-laag van de nodige bescherming voorziet.

Storage Audit

In functie van de bedrijfswerking en nodige applicaties, brengen we de nodige data capaciteit en verwerking in kaart. ConXioN inventariseert de bestaande resources en adviseert de nodige optimalisaties.

Systems & Applications Audit

Beschikt u over de nodige capaciteit voor uw bedrijfsapplicaties? We testen op performance en resources voor een optimale werking.

Tijdens de site survey wordt bepaald hoeveel access points er voor de locatie en de toepassing nodig zijn.

“Wanneer het op wireless aankomt, dan is Meten = weten! Enkel een meting ter plaatse kan bepalen hoeveel access points u nodig heeft en of er storingen van het radiosignaal te verwachten zijn.” Kristof Groeneveld, netwerkspecialist – ConXioN

Meer weten over Site Survey

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws