Exclusieve uitnodiging ConXioN One

Tijdens deze sessie geven we je als ConXioN One member de kans om een eerste kennismaking te krijgen met ons platform. We vertellen op een heldere manier wat de eerste stappen zijn én hoe je deel uitmaakt van dit eco-systeem. We nodigen je graag uit op ons onze exclusieve webinar over ons ConXioN One Platform.

Nieuw eco-systeem

Samen staan we sterker, nu meer dan ooit. We bundelden dit verhaal in een nieuw eco-systeem genaamd ConXioN One. Dit bestaat uit een platform waar jij volledig kostenloos toegang tot hebt. Het vormt dé verzameling van onze events, learnings, applicatiebeheer en community. 

5e87ea7e-f5d4-4051-9199-d66c73137600

We nodigen je graag uit op ons onze exclusieve webinar over ons ConXioN One Platform. De laatste jaren zetten wij sterk in op kruisbestuiving en het verbinden van partners om zo samen meerwaarde te creëren en te differentiëren. Dit is dan ook niet anders sinds de komst van ons Experience Center. Het is de rode draad die mee het succes bepaalt van onze co-creaties met onze partners. Kennisdeling en kruisbestuiving met en vanuit de industrie, onderwijs en onderzoek. Mensen samenbrengen en verbinden tot een hechte community.
Schrijf je hieronder in!