20/03/2022 11:00 am - 2:00 pm
,

Are you a digital CFO?

Inschrijven voor event

Digitale tools voor financiële experten: hoe maken ze het verschil?

Als financieel expert, CFO of boekhouder is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en evoluties binnen financial banking. Waar moeten we vandaag onze pijlen op richten en wat brengt de toekomst?

Op deze vragen geven we je tijdens deze sessie uitgebreid antwoord. Onder het motto ‘We want to make finance easy and transparant’ zal Patrick Dalle, Product Marketing Manager bij Isabel, ons inzicht geven in de huidige finance tendensen zoals PSD2 en Open Banking.

Van strategie tot de dagelijkse tools. Sandra Van den Hecke, zaakvoerder van XCentral, zal het verhaal brengen over de techniciteit, functionaliteit en mogelijkheden binnen Microsoft NAV en Dynamics Business Central.

We hebben reeds een strategie en de tools, maar wat met alle data? Pieter Foulon, Business Consultant bij ConXioN, toont je hoe je overzichtelijke datavisualisatie bereikt dankzij Microsoft PowerBI en de mogelijkheden van het Dynamics Power Platform.

Over de bedrijven

Isabel Group koppelt en vereenvoudigt de administratieve en financiële processen van bedrijven. De financiële dienstverlener zorgt voor een vlotte en betrouwbare uitwisseling van documenten, betalingen en identiteiten en automatiseert de toegang ertoe. Bedrijven krijgen zo inzicht in hun financiële stromen en nemen betere zakelijke beslissingen.

Het XCentral-team helpt elke KMO tot een smart business uit te bouwen. We bieden een totaaloplossing voor het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen met behulp van het Microsoft 365 ecosysteem.

ConXioN is een Vlaamse ICT-dienstverlener voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. ConXioN levert innovatieve IT-oplossingen en zet in op continu onderzoek en co-creatie. Het bedrijf faciliteert en begeleidt IT- en digitale transformatietrajecten bij bedrijven, met oog op duurzaam digitaal ondernemerschap.

Praktisch

  • Donderdag 10 maart 2022
  • 11.00 u – 14.00 u
  • Gratis sessie
  • @ ConXioN Experience Center
  • Catering door sterrenrestaurant Marcus

Agenda

  • 10.45 u – 11.00 u : Ontvangst + verwelkoming in het ConXioN Experience Center
  • 11.00 u – 11.30 u : De toekomst van bankieren: Ben jij er klaar voor? – Patrick Dalle
  • 11.30 u – 11.50 u : Financiële mogelijkheden binnen NAV en Business Central – Sandra Van den Hecke
  • 11.50 u – 12.15 u : Reportering, datavisualisatie en financiële dashboards met PowerBI – Pieter Foulon
  • 12.15 u – 14.00 u : Food experience by restaurant Marcus

Datum en tijd

20/03/2022 11:00 am - 2:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Online bookings are not available for this event.

Map Unavailable