25/02/2021 4:00 pm - 5:00 pm
,

Bring your leadership to the next level

Inschrijven voor event
Paul-Van-Den-Bosch

‘ConneXion, 7 paradoxen voor de moderne leider’ van Paul Van Den Bosch, ex-coach van onder andere Sven Nys en Marc Herremans, en Jan De Schepper, ex-jeugdcoach bij KV Mechelen én voormalig topmanager bij Telindus en Belgacom, is een must-read voor de moderne leider.

Om innovatie en digitalisatie te laten slagen moet je als organisatie kunnen rekenen op écht teamwork. Maar een team kan slechts goed functioneren als er voldoende aandacht is voor elk individu in het team: als er juist geconnecteerd kan worden. Van Den Bosch en De Schepper reiken je haalbare inzichten aan die jouw leiderschap én jouw medewerkers naar een hoger niveau brengen.

Wie is Paul?

Paul Van Den Bosch werkt(e) in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt…) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese- en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. Hij is Master in de Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen (KULeuven), en in 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports het succesvolle Energy Lab op.

Paul-Van-Den-Bosch

Wat aan bod komt

Van Den Bosch ziet, net als wij, veel gelijkenissen tussen werknemers coachen en topsporters coachen. Die gelijkenissen laten we je met plezier ontdekken in deze exclusieve – gratis – masterclass!

Become a winner en laat Van Den Bosch je inzicht geven in de 7 paradoxen van het moderne leiderschap. Een unieke kans om deze klepper aan het woord te horen over onder andere de combinatie van human en digital en leren ‘sportief denken’.

Voor wie

  • Iedereen die teamproductiviteit, -communicatie en processen wil optimaliseren
  • Iedereen die zijn/haar leiderschap naar een hoger niveau wil tillen
  • Iedereen die een impact wil hebben op de samenleving van de toekomst

Praktisch

  • Donderdag 25 februari
  • Van 16u00 tot 17u00
  • Masterclass gaat online door via Microsoft Teams
  • Deelname is gratis

Agenda

  • 16u00 – 16u45: Keynote
  • 16u-45 – 17u00: Q&A

In samenwerking met

Datum en tijd

25/02/2021 4:00 pm - 5:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Bookings are closed for this event.

Map Unavailable