05/03/2021 12:00 pm - 1:00 pm
,

Management en leadership, van topsport tot business

Inschrijven voor event
Management en Leadership van Topsport tot Business Club Brugge Academy ConXioN

Wie kan er beter spreken over leadership dan Paul Van Den Bosch, Bart Verhaeghe en Chris Debyser? Deze ware topsport- en business managementgoeroes vertellen hun no sweat, no glory verhaal en dompelen je aan de hand van hun eigen ervaringen onder in de moderne bedrijfscultuur. Want is een bedrijf leiden niet een beetje topsport?

Wat aan bod komt

In deze ‘Food For Thought’-session neemt topsportcoach Paul Van Den Bosch het woord en vertelt ons over doeltreffende coaching en motiverend leadership. Een belangrijk en relevant thema, want we zijn allemaal coach; of het nu is als manager, ouder, collega, ploegmaat of trainer. Bart Verhaeghe en Chris Debyser schuiven mee aan tafel en bouwen een brug tussen topsport en business, tussen coaching en management.

Voor wie

  • Iedereen die de exclusieve kans wil grijpen om zich door Paul Van Den Bosch, Bart Verhaeghe en Chris Debyser te laten inspireren
  • Iedereen die zijn/haar coachingrol naar een hoger niveau wil tillen

Praktisch

  • Vrijdag 5 maart
  • Van 12.00 u tot 13.00 u
  • Online We Never Play Alone Business webinar
  • Gratis deelname
  • Exclusieve sessie met beperkt aantal plaatsen: first come, first serve

Agenda

  • 12.00 – 12.30 u: Keynote Paul Van Den Bosch
  • 12.30 – 13.00 u : Panelgesprek Paul Van Den Bosch, Bart Verhaeghe en Chris Debyser

Wie is Paul Van Den Bosch?

Paul Van Den Bosch werkt(e) in zijn 30-jarige coachcarrière met topatleten als motorcrossers Eric Geboers en Georges Jobé, veldrijder Sven Nys, de renners van LOTTO Soudal (Andre Greipel, Tim Wellens, Thomas De Gendt…) en vele andere absolute toppers. Met zijn atleten behaalde hij vijf Europese en tien wereldtitels in vijf verschillende sportdisciplines. In 2009 richtte hij met Bob Verbeeck van het sportmarketingbureau GOLAZO Sports Energy Lab op. Zijn succesvolle publicaties tonen bedrijfsleiders wat ze kunnen leren van sportcoaches.

Wie is Bart Verhaeghe?

Bart Verhaeghe zette Club Brugge samen met Vincent Mannaert terug op de kaart als nummer 1 voetbalploeg in België. Hij denkt en ademt no sweat, no glory. Hij is voorzitter van projectontwikkelaar Uplace én gewezen vicevoorzitter van de Belgische Voetbalbond. Deze Belgische ondernemer is ook medeoprichter van denk- en doetank Itinera. Zijn boek Durf! Pleidooi voor meer ambitie en lef inspireert lezers om te durven veranderen, risico’s nemen en je passie te volgen.

Wie is Chris Debyser?

Chris Debyser is oprichter en CEO van ConXioN en stichtte met het ConXioN Experience Center het eerste officiële Microsoft-inspiratiecenter in Europa. Al meer dan 23 jaar helpt hij bedrijven om hun doelen te realiseren dankzij the new style of IT. Deze ambitie resulteerde dan ook in tientallen prestigieuze awards. Hij is een ervaren rallypiloot en met ConXioN partner van onder meer het JobFixers Belgian Rally Championship en de ConXioN Omloop van Vlaanderen.

In samenwerking met

Club-Brugge

Datum en tijd

05/03/2021 12:00 pm - 1:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Online bookings are not available for this event.

Map Unavailable