19/10/2021 2:00 pm - 4:00 pm
,

Hoe laat je verandering binnen je organisatie slagen?

Inschrijven voor event

Hoe Change Management kan bijdragen aan een succesverhaal

Van een SharePoint-implementatie, starten met Teams Calling tot wegenwerken die gepland staan in de buurt: verandering binnen je bedrijf kan heel breed gaan.

Maar een verandering succesvol doorvoeren is niet evident. Want hoe begin je eraan? Waarom is het zo belangrijk om je werknemers mee te krijgen in het verhaal? Hóé krijg je ze mee? En ook niet onbelangrijk: wat als het fout loopt?

Deze vragen zijn voor Business Consultants Christine en Thomas daily stuff. Zij slaan de handen in elkaar om je tijdens deze sessie de basisbeginselen van Change Management bij te brengen. Dankzij een beetje theorie maar vooral véél praktische voorbeelden loodsen zij je door het ADKAR-principe. Onder andere onze klant IGEPA toont aan hoe zij hun verandering in de praktijk omzetten, en ook een notariskantoor komt aan het woord. Zij delen het verhaal van hoe verandering binnen hun organisatie een groot succes is geworden dankzij de begeleiding van ConXioN.

Benieuwd hoe je je medewerkers betrekt in verandering en hoe we jouw bedrijf helpen ontzorgen, adviseren en begeleiden binnen dit traject? Schrijf je dan in voor deze sessie!

 

Voor wie?

Zaakvoerders, C-level, IT-managers, projectmanagers… die een verandering in het vooruitzicht hebben of die verandering een grote uitdaging vinden.

 

Praktische info:

  • Datum: dinsdag 19 oktober 2021
  • Timing: van 14.00 u tot 16.00 u
  • Locatie: ConXioN Experience Center of online via MS Teams
  • Pricing: gratis Inspire sessie
  • Vooraf inschrijven is verplicht

Een organisatie van

Datum en tijd

19/10/2021 2:00 pm - 4:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Online bookings are not available for this event.

Map Unavailable