09/11/2021 1:00 pm - 3:00 pm
,

HP Office of the Future

Inschrijven voor event

Het is geen verrassing dat Covid-19 de nood aan verandering op de werkvloer in een stroomversnelling bracht. Zo evolueert de werkplek van vandaag naar een hybride werkomgeving waarin we op verschillende werkplekken veilig en productief kunnen werken. Om bedrijven optimaal te ondersteunen bij deze verandering, introduceert HP the Office of the Future 2.0. En die kan jij als eerste ontdekken op 9 november 2021.

Wat je mag verwachten

We nodigen je graag uit voor een fantastische (gratis!) online experience. In een virtuele sessie van 2 uur nemen experts van ConXioN en HP je mee doorheen het kantoorlandschap van vandaag en morgen, waaronder het kantoor, het thuiskantoor, de security-hoek, de bank waar mogelijke besparingen worden voorgesteld… Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om vragen te stellen en in gesprek te treden.

Ontdek de cultuur en proef de sfeer van de vernieuwde hybride werkomgeving. En dat mag je best letterlijk nemen – want een week vóór de inspiratiesessie ontvangen de eerste 5 die registreerden nog iets leuks!

Voor wie

  • Iedereen die voorbereid wil zijn op the Office of the Future
  • Iedereen die benieuwd is naar welke technologieën essentieel zullen zijn voor de hybride werkplek

Praktisch

  • 9 november van 13.00 u tot 15.00 u
  • Virtuele sessie
  • Deelname is gratis, maar registratie is verplicht
  • Plaatsen zijn zeer beperkt (5 personen)

In samenwerking met

HP logo

Datum en tijd

09/11/2021 1:00 pm - 3:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Online bookings are not available for this event.

Map Unavailable