ConXioN Experience Center 13/06/2019 11:00 am - 1:30 pm
Kalkhoevestraat 30 4.1 , 8790 Waregem

Hyperscale your Software Business

Inschrijven voor event

Hoe hyperscale je jouw applicatie in een snel veranderende software business waarbij de ‘buying cycle’ snel evolueert en ‘partner ecosystemen’ steeds belangrijker worden?

Deze sessie gaat over de belangrijkste tendensen, business development, de shift naar SaaS, het belang van UX en het potentieel van digitale ecosystemen. Laat je inspireren door diverse keynotes en getuigenissen tijdens een gastronomische lunch.

Voor wie

 • Softwarebedrijven (ISV’s)
 • App development

Praktisch

Agenda

 • Verwelkoming 
 • How To Hyperscale Your Software Business – Chris Debyser, CEO ConXioN
  De ‘software buying cycle’ alsook het verkoopkanaal zijn op korte tijd snel veranderd. Wat zijn de belangrijkste tendensen en opportuniteiten voor je softwarebedrijf? Hoe stem je je Go-To-Market Strategie daarop af? Chris Debyser neemt je doorheen de ‘key focus areas’ en het belang van co-creatie.
 • The TravelNote Story:  Evolving To Software In The Cloud – TravelNote
  TravelNote is een verticale softwareoplossing voor de reisbranche. Om hun userbase te verhogen was een shift naar een cloudbased oplossing nodig. Een praktische getuigenis over hun business aanpak en migratietraject.
 • No Road-blocks With SaaS Modernization – Wim Pouseele, Cloud Manager ConXioN
  Welke stappen neem je om je applicatie cloud native te maken en hoe zorg je dat deze ten alle tijde goed werkt en mee kan groeien met uw business? Wim Pouseele toont je de mogelijkheden van het Azure platform om dit te realiseren.
 • Pauze
 • Engaging with New Digital Sales Channel – Johan Vansimpsen, Sr Cloud Manager Ingram Micro
  Zoek je een groeiversneller om je software oplossing sneller en kostenefficiënt te verdelen? Dan is het onderzoeken van jouw potentieel op een Marketplace een must. Het volledige proces van Go-To-Market, aanbieden, deployment en support komt in een stroomverstelling terecht. Johan Vansimpelen brengt je alle insights over digital sales channels waarbij je in één opslag tal van resellers en eindklanten bereikt.
 • The Play IT Safe Story: Gamification as Interactive Training Solution – Play IT Safe
  User Experience bepaalt je succes. Play IT Safe getuigt hoe ze dankzij het gebruiken van gamification hun oplossing als een uniek trainingsplatform in de markt zetten. Krachtige resultaten wijzen uit dat het werkt. Personeel wordt 4 maal sneller en 30% beter opgeleid dankzij hun oplossing.
 • Gastronomische Lunch
  Tijdens het event geniet je van een exclusieve sterrenlunch in een innovatieve setting. De perfecte timing om mogelijke partnerships te bespreken of kennis met elkaar te delen.

In samenwerking met

Datum en tijd

13/06/2019 11:00 am - 1:30 pm

Location

ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30 4.1
8790 Waregem

Registreren voor dit event

Bookings are closed for this event.

Loading Map....