ConXioN Experience Center 24/09/2019 8:00 am - 10:30 am
Kalkhoevestraat 30 4.1 , 8790 Waregem

Security ontbijtsessie

Inschrijven voor event

Veel bedrijven denken dat een heuse cyberattack hen niet zal of kan treffen, maar helaas is niks minder waar. Het Wereld Economisch Forum (WEF) schat dat tegen 2020 maar liefst 74% van de bedrijven zal getroffen worden door een vorm van cybercriminaliteit. 3 op de 4 bedrijven dus. De schade voor Vlaamse bedrijven die te maken krijgen met een cyberaanval, loopt op tot gemiddeld 78.000 EUR. Je neemt maar beter geen enkel risico dat zoiets je overkomt.

In deze sessie:

  •  situeren we het huidige Cybersecurity landschap. Hoe evolueerde Cybercrime tot wat ze nu is, en wat houden de huidige gevaren zo allemaal in? Welke vormen van cybercrime zijn er en welke schade kunnen ze aanrichten?
  •  tonen we je het belang van Awareness bij je personeel. Hoe herken je bepaalde vormen van phishing of social engineering? Waar moet je op letten in je mailbox, het internet, maar ook ‘offline’ in je kantooromgeving?
  •  schetsen we je het belang van een Ge(s)laagde Security.  Hoe zet je een Securitybeleid op en met welke bijhorende Securitytools? Welke vorm van bescherming is het meest doeltreffend voor je netwerk, maar ook je gebruikers en hun devices?

Ontdek hoe ConXioN jouw IT-omgeving op een snelle, intuïtieve en kosteneffectieve manier kan beschermen tegen de veelzijdige attacks die hackers tegenwoordig gebruiken tegen Belgische KMO’s.

Praktisch

  • Sessie voor kmo’s
  • Dinsdag 24 september

Agenda

  • 08h00 – 08h30: Uitgebreid ontbijt
  • 08h30 – 09h15: Waarom security voor kmo’s zo belangrijk is?
  • 09h15 – 09h30: Hoe maak je je personeel bewust van de gevaren?
  • 09h30 – 10h30: Welke stappen dien je te ondernemen om je bedrijf te beschermen tegen hackers?

Cisco Umbrella beveiligt je op web layer niveau. Het vormt de eerste lijn van verdediging tegen gevaren op het Internet, waar je ook surft. Dit intelligent systeem screent continue alle websites op mogelijks gevaar. Als er zich een bedreiging vormt, blokkeert het systeem dit automatisch en installeert het ook direct de nodige safety updates. Zo surft je steeds zorgeloos.

Microsoft

Een organisatie van

Datum en tijd

24/09/2019 8:00 am - 10:30 am

Location

ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30 4.1
8790 Waregem

Registreren voor dit event

Bookings are closed for this event.

Loading Map....