10/06/2021 6:00 pm - 8:00 pm
,

Summer Kickoff with DJ Murani & Mona Lee

Inschrijven voor event

De zomer is in zicht, de avonden worden zwoeler en het kriebelt om de beentjes los te gooien!

Ook bij ConXioN moeten we onze afterwork drinks al meer dan een jaar missen en hebben we serieus last van knaldrang. Daarom organiseert ConXioN op 10 juni een ultieme virtuele summer starter DJ-set, voor iedereen die zijn/haar afterwork-feestjes ook al te lang moet missen. Volg mee, en laat ons de zomer samen in gang trappen!

Niemand minder dan Business Consultant Pieter Foulon, naast zijn uren bekend als DJ Murani en Mona Lee zullen op 10 juni het beste van zichzelf laten horen.

Mona Lee zag je misschien al aan het werk op Tomorrowland, Murani kreeg een zilveren medaille tijdens een de DJ-contest bij van Studio Brussel. Deze toppers zullen elk een set van 60 minuten spelen om je helemaal in zomerse sfeer te brengen!

Sit back & relax of stand up and dance, aan jou de keuze!

Voor wie

  • Iedereen die digitale afterwork-feestjes mist
  • Dansers, niet-dansers, ConXioNeers, niet-ConXioNeers… – iedereen is welkom!

Praktisch

  • Donderdag 10 juni
  • Van 18.00 – 20.00 u
  • Deze set is te volgen via de social kanalen van ConXioN of via Radio Melinda in de Radio Play-app

Agenda

  • 18.00 – 19.00 u: Mona Lee
  • 19.00 – 20.00 u: DJ Murani

Over de DJ’s

Murani

Pieter, alias ‘Murani’ begon in 2008 als DJ en producer. Hij wou mensen de kans geven om nieuwe en underground tracks te leren kennen tijdens zijn sets. We’re lucky, want tijdens avondsets speelt Murani graag met externe delay- en reverb pedalen van Roland om zijn techno-set een extra touch te geven. Verder speelde hij al in clubs als Decadance, Club Goud en Sondag.
Zijn absolute hoogtepunt kwam in 2019 toen hij 2e werd tijdens tijdens de StuBru DJ-wedstrijd en mocht voor de eerste keer bij onze noorderburen draaien op het Amsterdam Dance Festival.

Het strafste? Deze techno king is tijdens de werkuren terug te vinden in ConXioN als Business Consultant.

Mona Lee

Mona Lee brengt steeds een unieke set waarbij ze haar dj-sets combineert met live vocalen. Het is overduidelijk dat ze van soulvolle zang, groovy ritmes en funky deuntjes houdt. Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse invloeden zijn naast Chicago, Detroit house & UK Garage terug te vinden in haar muziekselectie. Ze is een vaste DJ bij Curfew, een bekend festival- en feestconcept in Gent, België. En deze topper speelde al een paar keer op Tomorrowland, het bekendste elektronische festival van België.

Een organisatie van

Datum en tijd

10/06/2021 6:00 pm - 8:00 pm

Location

Registreren voor dit event

Online bookings are not available for this event.

Map Unavailable