ConXioN gidst u naar een IT-infrastructuur waar alles draait in een omgeving die naadloos schakelt tussen cloud en on-premise

We kunnen er niet omheen: cloud is er en cloud blijft er. En er zijn tal van redenen om cloud te overwegen; een flexibel kostenmodel, minder zorgen, onmiddellijke schaalbaarheid én mobiliteit. Maar is het zinvol en goedkoper om uw hele IT-omgeving naar de cloud te verhuizen? Vaak niet. En is het zinvol om alles binnen de muren van uw eigen datacenter te houden? Meestal ook niet.

Hoe zorgt u er dan voor dat uw IT-infrastructuur klaar is voor de toekomst? Met een omgeving die een performant datacenter naadloos aanvult met cloud, daar waar het zinvol is. In het kort: met Hybrid-IT. ConXioN helpt ondernemingen om hun ideale mix te bepalen, om een performante omgeving op maat uit te tekenen, en om mee te bepalen welke data, applicaties en workloads er best in uw datacenter blijven en welke er kunnen genieten van de flexibiliteit van de cloud.

Beton- en grondwerken Delporte koos via ConXioN voor haar nieuwe ERP een IT- Infrastructuur die deels on-premise en deels via de Cloud loopt.. ConXioN optimaliseerde de server infrastructuur en netwerk (cloud managed) en ontzorgt Delporte van IT via outsourcing. Alles werd onderbouwd met een gelaagde security.

Hoe bouwt u een hybride omgeving uit?

Een performante hybride omgeving schakelt naadloos tussen cloud en on-premise, is makkelijk te beheren, helpt u bij het optimaliseren van kosten en beschikt over genoeg rekenkracht, opslag en connectiviteit om uw activiteiten te ondersteunen. Vandaag en morgen.

Maar dat betekent keuzes maken.

  • Welke servers kiest u voor uw datacenter?
  • Welke data en applicaties wil u binnen uw muren houden?
  • Hoe zorgt u voor snelle connectiviteit en uitwisseling tussen cloud en on-premise?
  • Welke clouddiensten kunnen een grote meerwaarde zijn voor uw onderneming?

Meer weten?Geïnteresseerd in Hybrid-IT?

Bent u op zoek naar de ideale verhouding
tussen cloud en eigen servers?

ConXioN maakt graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal.

Headquarters

Deerlijk
Hoogstraat 134, 8540 Deerlijk

Algemeen

+32 56 73 11 21
info@conxion.be