click me

Werken bij ConXioN

“Wat zijn jouw ambities in IT?”

Maak elke dag het verschil

B2B projecten

Zowel kmo’s als midmarket bedrijven help je in hun dagelijkse IT-begeleiding en ondersteuning. Innovatieve technologie staat steeds voorop en dit op maat van de klant.

Groeien in eigen regio

Bij ConXioN heb je de kans om je IT-carrière uit te bouwen in eigen regio. Daarnaast beschikken we over workhubs om flexibiliteit te garanderen.

Diversiteit in je job

Je werkt aan diverse projecten en komt in contact met alle facetten van ICT. Door de sterke groei biedt ConXioN je tal van opportuniteiten voor verdere ontwikkeling.

Gedreven team

Maak deel uit van een bedrijf in volle expansie waarin een dynamische bedrijfscultuur en collegiale sfeer heerst.

Work-life balance

Je ondersteunt klanten vanuit je omgeving waardoor je files en lange werkuren weet te vermijden.

Werken is fun

Neem deel aan onze Afterworks, LAN-party, Quiz-night of Sportevents. Elke maand organiseren we leuke happenings voor het team.

Openstaande vacatures

Business consultant worden?

Nils zoekt versterking! Spreekt zijn verhaal jou aan, ben je gebeten door Sharepoint, Office 365  en communicatief sterk: contacteer ons dan voor verder gesprek. Wij zoeken diverse Business Consultants.

Werk mee aan vooruitstrevende projecten

Bekijk de Skylux-case over digitaal groeien. Van audit, implementatie tot en met IT-ondersteuning denk je mee met de klant.  

“Werken met de nieuwste technologieën en meedenken met de klant om business te accelereren, zorgt ervoor dat elke dag anders is. Ik leer elke dag bij en dat maakt het uitdagend.” Nils Van Butsel – Sharepoint Business Consultant.

“Jonge talenten die hier willen komen werken, krijgen alle kansen. Een diploma is vaak een vereiste, alles draait toch om inzet en goesting om voortdurend te willen bijleren”, Wim Pouseele – Cloud Manager.

“Als system engineer werk ik voor grote bedrijven. Wat me vooral aanspreekt, is de diversiteit in de job, het gaat om uiteenlopende facetten van ICT. Het is zeker geen afgelijnde functie, we zoeken telkens oplossingen op vraag van de klant.” Rob Dekeukeleire – System Engineer.

Spontaan Solliciteren?

Tevreden klanten

Subiet nr @CXNbe #Conxion 🙂 Brug slaan tss #STEM #school #onderwijs #toekomst #crowdfunding #ICT … #schoolvandetoekomst

Chris Cokelaere van @Bel_en_Bo over omnichannel op @CXNbe Retailevent. Samen met ConXioN test Bel & Bo de Guest WiFi mogelijkheden uit #TNSE

Partnership

Awards