Maak kennis met Microsoft Surface Hub 2S

Ongelimiteerd samenwerken

Gemaakt om in teamverband samen te werken.

Maak teamwork overal mogelijk met de nieuwe Surface Hub 2S, een all-in-one digitaal whiteboard, vergaderplatform en collaborative computing-apparaat dat de kracht van Windows 10 in teamwork brengt.

Overal bruikbaar voor teamwork

De Surface Hub 2S is compact en past in elke werkruimte. Van conferentiezalen tot open ruimtes. Dankzij de mobiele standaard is hij makkelijk mobiel.

Bruggenbouwer tussen teams

Dankzij de 4K Surface Hub 2-camera, verre afstandsmicrofoon, kristalheldere luidsprekers en briljant resolutiescherm, breng je iedereen moeiteloos samen.

Zoveel meer dan vergaderen

Haal het beste van Microsoft en het Office 365 ecosyteem in huis. Brainstorm samen in Microsoft Whiteboard. Projecteer draadloos en werk digitaal professioneel samen.

Bestellen?

Vraag je offerte op maat.

Werk en vergader altijd en overal met MS Teams

Iedereen wordt gezien, gehoord en kan actief deelnemen met 4K Surface Hub 2-camera, verre afstandsmicrofoon, kristalheldere luidsprekers en een briljant 4K+ resolutiescherm.

Interactief Whiteboard

Brainstorm samen in Microsoft Whiteboard en werk samen met meerdere apparaten. Projecteer draadloos om inhoud te delen met Miracast en meld je aan om toegang te krijgen tot Office 365-bestanden.

Samenwerken in eender welk ruimte

Dun en compact. De Surface Hub 2S past in elke werkruimte. Van conferentiezaal tot open ruimtes. Mobiel en makkelijk in gebruik, ongeacht de locatie.

Bekijk onze andere Microsoft-producten voor professioneel gebruik

Meer weten over Surface HUB 2

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws