HP

What's new?

Upgrade je (thuis)kantoor met de nieuwe releases van HP. Ontdek de nieuwste en verbeterde notebook- en desktop-pc’s voor hybrid working.

sacrifice nothing

HP EliteBook 800 & 805 series G9

De nieuwe HP EliteBook 800 & 805 series G9 zijn ontworpen om te beantwoorden aan zowel de vragen van vandaag als morgen en houdt rekening met de nieuwe stijl van hybrid working. Reken bijvoorbeeld op een blauwlichtfilter, ruisonderdrukking en hoge performantie.

HP Context Aware

Deze op artificiële intelligentie gebaseerde functie verbetert prestaties, comfort en reactievermogen op basis van de omgeving.

HP AI Noise Reduction 2.0

Het wordt nog makkelijker om virtueel samen te werken met je team, dankzij de onderdrukking van achtergrondgeluiden en ruis.

HP Eye Ease

De HP EliteBook 800 & 805 series G9 geven je ogen meer rust door minder blauw licht, zonder gele laag over je scherm.

lichter en productiever

HP EliteBook 600 series G9

De nieuwe HP EliteBook 600 series G9 is een echt lichtgewicht – maar niet op vlak van prestaties! Dit toestel is makkelijk mee te nemen, zonder daarbij in te boeten aan batterijduur, opslag of performantie.

waar wij in geloven

Managed Document Services

ConXioN helpt bedrijven om IT in te zetten als strategisch bedrijfsmiddel. Dit doen we door voortdurend te investeren in innovatie en onderzoek, zodat we onze klanten de meeste geschikte ‘future proof’ IT diensten kunnen aanbieden.

Inspire-sessies

Tijdens onze gratis Inspire-sessies ontdek je alle mogelijke oplossingen voor jouw uitdagingen.

Ontdekking

Welke tools bestaan er? Wat kunnen die tools? Wat zijn de specifieke voor- en nadelen? 

Inspiratie

Ontdek of leer bij over verschillende tools en raak geïnspireerd door alles wat mogelijk is.

In samenwerking met

Meer weten?

Meer informatie over deze nieuwe toestellen? Levertijden nagaan? Bestellen? Neem contact op met ons team, zij adviseren je met veel plezier.