3 Takeaways over de toepasbaarheid van Cloud en Office 365

Vorige week organiseerde ConXioN samen met klant Skylux een interactieve Round Table om kennis en ervaringen te delen over de toepasbaarheid van Cloud en Office 365. Dit zijn de 3 Takeaways en additionele interessante info:

1. Kies de app geschikt voor de job en maak koppelingen onderling

2. Yes you can! Deploy uw volgende workload in Azure en ontdek de mogelijkheden

3. Stel ambassadeurs aan die meehelpen aan een succesvolle roll-out

Round Table at Skylux

Over Skylux

De Round Table vond plaats bij Skylux, specialist in daglicht.

Skylux is sinds haar start in 1976 uitgegroeid tot marktleider in lichtkoepels, lichtstraten, veranda’s en kunststofplaten. De missie is gratis daglicht binnen te brengen in huizen, kantoren en fabrieken. Zo zorgen ze voor meer levenskwaliteit, meer wooncomfort, veiligheid, warmte, gezelligheid en hogere productiviteit.

Over ConXioN

ConXioN is IT-partner van Skylux en ICT-dienstverlener die zich richt tot kleine en middelgrote ondernemingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren zodat klanten zich volledig kunnen focussen op hun bedrijfsdoelstellingen. Concreet levert ConXioN infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk, Lommel en Ternat. Het bedrijf zet sterke groeiprestaties neer, met een geconsolideerde omzet van zo’n 15 miljoen euro (20% groei zowel in omzet als personeel). ConXioN kan bogen op sterke partnerships met o.a. HP, HPE, Microsoft, Cisco en Proximus.