Adobe brengt New Experience, Document Magic, Work Anywhere

mobiel kantoor

De nieuwe Adobe Acrobat Pro DC met Adobe Document Cloud-services is nu beschikbaar! Hiermee wil Adobe een oplossing bieden voor mobiel werken aan documenten op eender welk toestel.

Mensen besteden doorgaans dagelijks 25% aan het verwerken van papier. Omdat 80% van alle documentprocessen nog steeds is gebaseerd op papieren documenten. Met Document Cloud kun je gaten in geautomatiseerde workflows dichten en je gebruikers de gereedschappen bieden die ze nodig hebben om snel en veilig te werken op platforms en apparaten.

Acrobat DC zit boordevol met alle gereedschappen die je nodig hebt voor het converteren, bewerken en ondertekenen van PDF’s. En het is net zo mobiel als jij dat bent. Je kunt dus beginnen aan een document op kantoor, het vervolgens bewerken in de trein, en het ter goedkeuring versturen vanuit je woonkamer — naadloos en eenvoudig.

“Adobe Document Cloud , inclusief het gloednieuwe Acrobat DC , zal een revolutie teweegbrengen in de manier waarop de wereld werkt met documenten.” – Adobe Development Team. 

Round Table Event – Adobe ‘New Experience, Document Magic, Work Anywhere’

Dan bieden wij u het antwoord tijdens de Adobe – infosessie op 7 mei. In een exclusief gastronomisch kader introduceert Adobe het geheel nieuwe Acrobat Document Cloud. Een aanvulling op de succesvolle Creative en Marketing Clouds. Een ware evolutie voor uw zakelijke documentprocessen waarbij Mobile en Fill & Sign knappe uitblinkers zijn.

Deze sessie is afgelopen