De ultieme checklist voor de preventie en bestrijding van ransomwareaanvallen

Virussen, hacking, malware, … het is allemaal very big and very criminal business geworden. De kwajongens van nu zijn georganiseerde criminele organisaties, die miljoenen verdienen op kap van de IT-gebruiker. Alle middelen worden aangewend om ons aan te vallen, onze data te gijzelen en losgeld te vragen. Letterlijk …

Bij de bestrijding van ransomware is uw beste aanval een goede verdediging. Is uw organisatie klaar om een aanval af te slaan? Gebruik deze checklist om uw bedrijf te beschermen tegen geraffineerde aanvallen.

Security checklist

Wie is ConXioN?

ConXioN is een Vlaamse ICT dienstverlener die uw bedrijfsdoelstellingen helpt realiseren. Zowel voor kmo’s als voor midmarketbedrijven leveren wij infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, verspreid over 3 vestgingen in Vlaanderen (Deerlijk, Ternat & Lommel). 

Wil u van start met een gelaagd securitybeleid? Aarzel dan niet en neem contact op met de Security specialisten van ConXioN.

Partners