Van den Dorpe Heftrucks

U hebt het wellicht op onze site gelezen :  ‘Bericht van Microsoft – Patch onmiddellijk alle Windows-versies‘. Het ging om een kritiek lek in alle door Microsoft ondersteunde versies van Windows, zowel clients als servers, dat hackers in staat stelt om de controle over te nemen van het kwetsbare toestel. Voor al onze klanten die beschikken over een managed service formule van ConXioN, hebben wij met minimale hinder voor de klant, de nodige acties ondernomen om dit lek te dichten.

Bij Van den Dorpe Heftrucks heeft men onlangs beslist om in te tekenen op onze Managed Security Pack, zodat men gebruik kan maken van de expertise van ConXioN en de vrijgekomen tijd kan investeren in hun kern-activiteiten.

Het ConXioN Managed Security Pack omvat onder andere state-of-the-art antivirus, automatische updates van Windows en geavanceerde monitoring. Ook rapportage over de dienst behoort hiertoe.

antivirus

Bram Lievrouw, IT-coördinator bij Van den Dorpe Heftrucks, was zeer tevreden:

“Het was voor ons een goeie zet om over te stappen op deze formule, die haar dienst trouwens heel snel bewezen heeft met het recente “Windows Journal RCE” issue.
Als individu kan je dit soort zaken nooit zo snel detecteren als een gespecialiseerd team dat daar dagdagelijks mee bezig is. Nog voor we het goed en wel doorhadden, was het grootste deel van ons pc-park voorzien van een gepaste oplossing.

Daar waar we vroeger verschillende pakketten en dashboards moesten aanspreken om te zien hoe het met de gezondheid van onze toestellen gesteld is zien we nu alles netjes in 1 console van waaruit alle nodige details geraadpleegd/acties genomen kunnen worden.

Door de vele dreigingen en virussen raad ik elk bedrijf aan om deze proactieve bescherming en gespecialiseerde bijstand in te schakelen.”