Geslaagd ConXioN Pop-up Café. Bedankt voor uw komst.

Namens het volledige ConXioN team wensen we u te bedanken voor uw aanwezigheid en de fijne babbel op het ConXioN Pop-up Café. Wij blikken nog steeds met een grote glimlach terug op de leuke avond en hopen dat ook u genoten heeft van deze blik achter de schermen.

“De ConXioN Pop-up Café – beleving” stond volledig in het kader van onze samenwerking & dienstverlening en hiermee wilden wij u het reilen en zeilen binnen ConXioN zelf laten ervaren.

Enkele sfeerfoto’s vindt u terug op de ConXioN Facebook pagina: Album Het ConXioN Pop-up Café
en enkele tweets kan u nalezen via #ConXioNPopupCafé.

Heeft u verdere vragen over de werking van de ConXioN Service Afdeling, uw ConXioN Client Portal of feedback over onze samenwerking? Contacteer ons via support@conxion.be of software@conxion.be.

Door onze eigen werking constant en kritisch te evalueren, proberen we al onze diensten voortdurend te verbeteren. Klantenfeedback is hierin zeer belangrijk en wordt altijd geapprecieerd.

.

Het belang van een proactieve dienstverlening voor uw ICT afdeling.
sfeerfoto van het ConXioN Pop-up Café
Bedankt ConXioN Pop-up Café
ConXioN klantenservice

Proficiat Danny & Sofie van Planten Maes

Van harte gefeliciteerd aan Danny en Sofie van Planten Maes, de gelukkige winnaars van de Microsoft Surface 3. Jullie werden geloot uit de formulieren met de correcte antwoorden. Enjoy!

Bekijk het volledige Microsoft Surface aanbod

We like to share our knowledge

Volg ons op sociale media en via de website om interessante infosessies en ConXioN Workshops bij te wonen: