Het ConXioN team wenst u een gelukkig, gezond en succesvol 2016

Win cadeaubon van Kookboetiek.be

Feel the great vibes ! De feestmenu’s worden voorbereid, de kerstboom schittert, cadeautjes worden ingepakt, … Ja, de mooiste tijd van het jaar breekt aan.

Om dit te vieren en uit dank voor de samenwerking verloten wij 10 waardebonnen van 50 euro, die geldig zijn op het volledige assortiment van Kookboetiek.be. Maak kans door uw gegevens in te vullen via volgende link:  deelnemen. De winnaars worden op 12 januari geloot.

In 2016 willen wij terug ons beste beentje voorzetten om u van de best-in-class IT-diensten te voorzien. Maar eerst wensen we u en uw familie mooie feestdagen toe.

Win Cadeaubon

Tijdens Kerst & Nieuw blijven de kantoren geopend, met uitzondering van 25/12/2015 en 01/01/2016. Kantoren zijn open van 8u tot 17u en Service Desk Afdeling van 8u tot 18u

E-commerce piekt tijdens eindejaarsperiode

Deze eindejaarsperiode belooft nu al alle e-commerce records te verbreken, want we kopen massaal onze eindejaarsgeschenken online. Ook klant Dupont’s Kookboetiek weet dit te beamen. Met hun vernieuwde webshop Kookboetiek.be kan elke hobbykok het volledige assortiment professioneel en kwalitatief kookmateriaal online verkrijgen.

Madl

Uitbreiding van bedrijfssoftware naar 2 webshops en salesapp

Vier jaar geleden implementeerde ConXioN een ERP-oplossing bij Dupont NV. Een single point of entry software waarin alle werknemers toegang hebben tot informatie (van voorraadbeheer en prijzen tot facturatie) over alle 10.000 producten en 17.000 professionele en particuliere klanten.

Na een geslaagde eerste samenwerking riep Dupont NV dit jaar opnieuw de expertise in van de ICT-dienstverlener en zijn digitale partner Stack & Heap voor de technische uitbouw van de e-commerce afdeling. De opdracht was om zowel een B2B- en B2C-website met webshops als een salesapp voor vertegenwoordigers te ontwikkelen die kunnen communiceren met de reeds bestaande ERP-oplossing.

Sarah Dupont, CEO van Dupont NV: “We hadden al een webshop voor particulieren, maar die was allerminst een afspiegeling van onze fysieke winkel. Het assortiment was lang niet zo uitgebreid, maar onze nieuwe B2C-webshop brengt daar verandering in. Ons volledige assortiment is nu ook online verkrijgbaar. De webshop is bovendien geïntegreerd in onze B2C-website, wat voordien ook niet het geval was.”

Ook de B2B-afdeling van Dupont NV is vandaag online aanwezig met een website en geïntegreerde shop. Op aanraden van ConXioN en S & H liet Dupont NV ook een salesapp ontwikkelen. “ConXioN en S & H hebben ons meteen overtuigd van de meerwaarde van een salesapp. Deze app verlicht de werkdruk voor onze B2B vertegenwoordigers. Bestellingen invoeren kan meteen op locatie bij de klant. Bovendien worden deze aankopen rechtstreeks naar ons ERP-systeem doorgestuurd via het nieuw ontwikkelde MADL- platform.”

Lees ook :

ConXioN en Stack & Heap bouwen brug tussen backoffice van bedrijven en hun webapplicaties

Is uw bedrijfswebsite responsive voor mobiele surfers?