Hoe maakt Smart Technology je bedrijf sterker?

Hoe versterk je je business met Smart Technology? Hoe zet je die in om je business en businessmodel (digitaal) te verstevigen? Hoe bereid je je voor op een succesvolle Digitale Transformatie? Waarom zou je het doen en hoe begin je daar aan?

Laat je omringen en begeleiden door digital experts

Slimme Technology strategisch inzetten, vraagt om een sterke visie en een hoop expertise. Het gebeurt niet over een nacht ijs. Die expertise, know-how en ervaring willen we graag je met delen in ons gloednieuw Experience Center.

We leggen je uit waarom je digitale pijlers zo belangrijk zijn in deze immens snel evoluerende digitale wereld en hoogtechnologische ontwikkelingen. Je digitale fundamenten (zoals een sterk en veilig netwerk, een flexibele storage-oplossing en smart collaboration) bepalen mee het succes van je digitale transformatie. Je moet tenslotte snel kunnen schakelen en wendbaar zijn als je de huidige en toekomstige uitdaging vlot aan wil kunnen.

In ons Experience Center zié en belééf je de meest recente en toekomstige vernieuwende technologie en leer je er zelf mee werken, zodat sneller en concreter duidelijk wordt wat deze technologieën voor jouw business kunnen betekenen.

Dé interactieve weg naar een Smart Digital Business

Innoveren doe je niet zomaar. Om je business hiervoor klaar te maken, kan je dus bij ons in het CEC terecht. Wissel er van ideeën uit met onze Digital Innovation Advisors en laat je inspireren en begeleiden. En tijdens 1-on-1 sessies maak je de concrete vertaalslag naar jouw business. Wij met ConXioN begeleiden je doorheen je hele IT- en Digital Transformation traject, van a tot z.

Wil je weten hoe je het verschil maakt in en met je business door vernieuwende technologie te gebruiken? Wil je weten wat de stand van zaken is omtrent Smart Technology? Heb je vragen hoe je die kan implementeren in je (dagelijkse) business? Je kan in het CEC terecht voor onder meer Digital Collaboration Sessies, Deep Dive Sessies rond digitaal samenwerken , een individuele Inspiration Tour, of zelfs hackathons.

Haal het diepste uit ons inspiratiecentrum en maak je business een Smart Digital ‘Future Proof’ Business.