Microsoft competenties aangescherpt!

ConXioN benadert steeds haar cliënteel vanuit een aantal vaste waarden: proximiteit, flexibiliteit en kennis. Kennis kan je enkel staven door expertise op te bouwen in de vakgebieden waarin ConXioN wil uitblinken en zich wil differentiëren. Deze expertise wordt bij Microsoft gekoppeld aan certificatietrajecten om zo de nodige competenties op te bouwen. Naast de GOLD competentie in volume licensing is ConXioN nu ook Microsoft GOLD partner als “MidMarket Solution Provider” GOLD als “Devices and Deployment” en GOLD als “Hosting”. Voegen we daar onze SILVER competenties aan toe (Cloud Platform, Application Development, Cloud Productivity, Datacenter & MidMarket Cloud Solutions), dan weet je als geen ander dat je bij ConXioN aan het juiste adres bent voor zowel private- als hybride cloudoplossingen op maat van uw bedrijf.

1. Gold Volume Licensing

Licentiebeheer binnen een KMO wordt steeds moeilijker om te beheren. Als Gold License Specialist helpt ConXioN u graag om uw huidige licenties en contracten in kaart te brengen., Wij adviseren u met kennis van zaken in de mogelijke licentievormen. Bovendien bieden wij u steeds uw Microsoft licenties aan de beste prijs aan. ConXioN helpt u bij het inventariseren en we begeleiden u bij eventuele audits (Software Asset Management). ConXioN heeft 4 licentie specialisten aan boord die de daad bij het woord voegen en u begeleiden vanaf de audit tot en met de ideale betalingsvorm van uw Microsoft licenties.

2. Gold MidMarket Solution Provider

Vertrekkend vanuit een glasheldere weergave van uw netwerkinfrastructuur en -apparatuur, doet ConXioN aanbevelingen en past deze toe in functie van de behoeften en de beoogde groei. Als klant geniet u van een proactieve benadering en kan u bovendien intekenen op SilverWise of GoldWise, dè managed services overeenkomsten die ervoor zorgen dat ConXioN benantwoordt aan de vooropgestelde SLA’s.

3. Silver Small and MidMarket Cloud Solutions

Reeds meer dan 3000 gebruikers hebben in ConXioN de betrouwbare partner gevonden om hen te begeleiden in de migratie naar Office 365. Puur cloud of in hybride modellen, onze cloud specialisten hebben alle skills in huis om u van a tot z te ondersteunen in de migratie naar Office 365.

4. Silver Cloud Productivity & Cloud Platform

Wenst u als bedrijf het maximum uit de Microsoft Cloud te halen, dan kan u beroep doen op ConXioN voor het inhuren van expertise en ondersteuning op vlak van Exchange, Sharepoint en Lync. Ook Microsoft Azure behoort tot ons kennisdomein. Azure wordt nu reeds ingezet bij vele projecten in zowel full cloud- als in hybride cloudoplossingen. Vraag naar onze Cloud Experts en ontdek waarom u bij ConXioN zoveel meer informatie en kennis zal opdoen ten overstaan van de concullega’s. Onze talrijke referenties bij zowel KMO’s, MidMarket bedrijven, Resellers & Software-ontwikkelaars (ISV’s) bewijzen dat ConXioN dè CloudPartner bij uitstek. Een Cloud oplossing, steeds in functie van de behoeften van uw bedrijf, klein of groot.

5. Gold Hosting

In het kader van haar vCloudOne oplossing bewijst ConXioN, via deze competentie, de ideale partner te zijn in het beheer en opvolgen van uw (private) cloudinfrastructuur. Of u nu uw (hybride) cloud beheert via datacenter collocation, housing, of in een shared model, of bij u on-premise, steeds kan u zich beroepen op onze expertise en bouwen we voor u de Cloud, op maat van uw bedrijf.

6. Silver Datacenter

ConXioN is een expert in datacenter technologie. Vanuit onze MidMarket expertise begeleiden we de middelgrote klanten naar de juiste connectiviteit en de juiste datacentertechnologie. Elk project wordt vanaf de kern aangepakt en er wordt meteen ook afgetoetst op welke business processen dit invloed zal hebben. Of u nu kiest voor een Axapta of een SAP HANA omgeving, full datacenter, hybride of private, met clustered rooms of in een volledig redundant datacenter, onze ervaren  Cloud architecten denken met u mee en begeleiden u van a tot z.