Terugblik 2019: top 3 blogposts uit het voorbije jaar

De eerste dagen van een nieuw decennium zijn aangebroken. Tijd om toch nog even heel kort terug te blikken op het voorbije jaar.

In februari openden we ons Experience Center, powered by Microsoft. Verschillende tientallen events later, kijken we heel tevreden terug. Met volle plezier staan we te trappelen om 2019 te overtreffen in 2020. In het voorbije jaar behandelden we maar liefst 103.187 tickets (infrastructure, software en monitoring) .

Onze blog stond ook niet stil: we publiceerden 64 artikels in 2019 en tonen je graag even welke posts het meest gelezen werden.

1 . Nieuwe technologie massaal ingezet voor Cybercriminaliteit

Technologie brengt niet enkel stevige verandering in ons dagelijks privé en professioneel leven, het zorgt soms ook voor stevige nieuwe kopzorgen. Zo zien hackers hun kans schoon om razendsnel mee te evolueren en steeds nieuwe tactieken te ontwikkelen om hun buit binnen te halen. We zien een duidelijke, nieuwe en slimmere golf van cybercriminaliteit opduiken waar we ons best goed tegen wapenen.

Lees het artikel “Nieuwe Slimmere Golf Cybercriminaliteit Duikt Op”

2. Hoe begin je aan The Modern Workplace?

Er is al veel gezegd en geschreven over ‘The Modern Workplace’: wat is het, wat kan het zijn en wat kan het opleveren voor jou en je medewerkers. Verschillende bedrijven pakken er al mee uit, maar toch lijken nog veel bedrijven niet helemaal klaar of weten ze niet hoe er aan te beginnen. Hoe begin je aan zo een ‘modern workplace’?

Lees het artikel “The Modern Workplace: hoe begin je er aan?”

3 . Trendrapport 2019

Voor het eerst maakten we in 2019 een Trendrapport. Momenteel leggen we de laatste hand aan het 2de Trendrapport. Je mag het binnenkort verwachten.

“Welke digitale evoluties moet je kennen en wat kunnen ze voor je betekenen?” We hielden de technologie-sneltrein even stil en werpen een blik op wat op ons afkomt inzake digitalisering, technologie en IT.

Lees het Trendrapport 2019

Veel leesplezier!