Terugblik 2020: de 5 meest gelezen blogs

Dat 2020 veel verrassingen in petto had, was een understatement. We trappen 2021 met veel goesting in gang en sluiten 2020 af met een korte terugblik.

In 2020 hosten we maar liefst 95 events, zowel vanuit ons nieuwe ConXioN Experience Center als puur digitaal. En ook dit jaar staan er weer heel wat nieuwe sessies op de planning. Daarnaast groeide ConXioN tot een team van 95 medewerkers!

Ook onze blog stond niet stil: we publiceerden 28 artikels in 2020 en bekijken graag samen met jou welke 5 blogs het vaakst gelezen werden.

1. ConXioN en Trilec nemen Gi.Ko Office Solutions over

Stilstaan is achteruitgaan. Daarom sloegen ConXioN en Trilec de handen in elkaar om Gi.Ko Office Solutions over te nemen. ConXioN werd zo in één klap de grootste Kyocera-agent in België en als klant kan je voortaan ook genieten van ons Managed Printing aanbod.

2. Slimme hackers gebruiken app om jouw account te stelen

Tijdens de coronapandemie gingen hackers helaas niet in lockdown. In tegendeel, ze werden net actiever dan ooit. We waarschuwden voor een nieuwe manier waarop cybercriminelen jouw gegevens te weten willen komen, en jullie lazen massaal hoe dit soort fraude in zijn werk gaat.

De-gevolgen-van-hacking-voor-jouw-bedrijf

3. 7 updates binnen Microsoft Teams

Wie reikhalzend uitkeek naar Microsoft Ignite werd beloond met weer een groot aantal aankondigingen. Ook Microsoft Teams, de tool die tijdens de coronapandemie nog vaker en breder werd ingezet dan voorheen, werd niet vergeten. In onze blogpost somden we de de 7 belangrijkste updates op die je als gebruiker mag verwachten rond de jaarwisseling 2020-2021.

4. Veilig van thuis uit werken

We vertelden je eerder al dat cybercriminelen actiever dan ooit zijn, en ze hebben het vooral gemikt op bedrijven met thuiswerkende werknemers. Want je security is maar zo sterk als zijn zwakste schakel, en laat dat helaas de eindgebruiker zijn. We zijn immers allemaal menselijk en hackers worden steeds inventiever om ons om de tuin te letten. Gelukkig zijn er heel wat zaken waar je als telewerker op kan letten en daarom delen we enkele toegankelijke tips met je. Stay safe!

thuis werken

5. Hoe de digitale werkplek jou als KMO productiever maakt

Werken over de Cloud is zo goed als de nieuwe standaard geworden. Het brengt veel voordelen met zich mee en past bij onze nieuwe manier van leven en werken. Zo kunnen we eender waar of wanneer werken met onze vertrouwde tools. Maar hoe zorgt de digitale werkplek voor een hogere productiviteit binnen je organisatie? We vertellen het je in dit blogartikel.

Veel leesplezier!

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Scroll dan naar het einde van de pagina om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.