Uw gids voor digitaal leiderschap

De digitale transformatie stelt ondernemingen voor belangrijke uitdagingen en interessante opportuniteiten. Producten en diensten worden verrijkt, de manier waarop we werken verandert, en rollen worden anders ingevuld. De innovatieve beslissingen die uw onderneming vandaag maakt, laten zich ook steeds sneller voelen.

Business innovatie

Download de volledige whitepaper ‘Uw Gids voor digitaal leiderschap’:

  • De strategie van transformatie
  • De CIO als Business Process Manager
  • Werken en samenwerking in het digitale tijdperk
  • Een gelaagde beveiliging voor uw digitale onderneming
  • Information technology is business technology
  • Leren transformeren
Business innovation

Over ConXioN

ConXioN is een Vlaamse IT-dienstverlener die uw bedrijfsdoelstellingen helpt realiseren. Zowel voor kmo’s als voor midmarket bedrijven leveren we IT-oplossingen die vlotte bedrijfsprocessen faciliteren en u helpen onderscheiden in uw business. We slagen erin een langetermijnrelatie uit te bouwen met onze klanten door volgende kernwaarden te hanteren: kwaliteit, proximiteit, snelheid en transparantie.

Concreet levert ConXioN infrastructuur, cloudoplossingen, Managed Services, ICT Security, oplossingen voor connectiviteit & mobiliteit en software applicaties.

ConXioN is in 20 jaar uitgegroeid tot een stevige kmo met een 70-tal ICT-specialisten, gevestigd in Deerlijk, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Het bedrijf zet sterke groeiprestaties neer, met een geconsolideerde omzet van zo’n 15 miljoen euro (20% groei zowel in omzet als personeel). ConXioN kan bogen op sterke partnerships met o.a. HP, HPE, Microsoft, Cisco en Proximus.

Nimble Storage

All Flash Arrays

Nimble