Week van de inspiratie: uw IT in de Cloud, of toch maar gewoon in uw serverroom? Of een combinatie van beide?

Maak kennis met de verschillende aspecten van de cloud op donderdag 11 juni van 12 u – 14 tijdens ‘De week van de inspiratie’.

ConXioN richt zich met vCloudOne zowel naar de kleine als naar de middelgrote bedrijven met haar Cloud oplossingen. Chris Debyser laat u op een luchtige manier kennis maken met alle facetten van de cloud en doet dit vooral in een begrijpbare taal. Aan de hand van reële klantencases komen er verschillende scenario’s aan bod en leert u meer over hoe u als bedrijf een concurrentieel voordeel kan halen door gebruik te maken van cloud georiënteerde oplossingen.

Volgende termen komen aan bod en worden uitvoerig uitgelegd doorheen de presentatie: IaaS, SaaS, CaaS, PaaS, Hybrid Cloud, Private Cloud, Public Cloud, Business Continuity, Disaster Recovery, Collaboration, Unified Communication, VOIP, Connectivity, Pro-Active, Managed Services, Offsite Storage, Online Storage, Exchange Online, Lync, Sharepoint, Legacy applications, Yammer, Azure, Collocation, Proximus, Housing, Hosting, …

De Week van de Inspiratie gaat door in CC De Bosuil in Jezus- Eik (Overijse), van 6 tot en met 14 juni. Er zijn nog andere inspirerende sessies.

Kon u er niet bij zijn en had u graag meer uitleg over cloud georiënteerde oplossingen? Geef ons een seintje, we staan u met plezier te woord.