Samenvatting Digital Transformation Summit : Bereid uw organisatie voor op de toekomst

Digitalisatie en innovatie centraal

Op 25 februari organiseerde ConXioN het Digital Transformation Summit. Een seminar volledig in het teken van digitalisatie en innovatie. Een ware beleving mede dankzij de prachtige locatie waar het event plaats vond, nl. het innovatiecentrum van Renson – EXIT 5.

Keynotes

4 specialisten brachten hun kijk en expertise over hoe u het digitale tot in het hart van uw organisatie brengt.

 • Dado Van Peteghem, auteur van bestseller Digital Transformation
  Bereid uw organisatie voor op de toekomst
 • Ir. Patrick Snauwaert, CIO Renson Ventilation & Sunprotection
  Innovatie is de sleutel voor verandering
 • Michael Beal, CEO Microsoft Belux
  De kijk van een Amerikaanse gigant op Vlaanderen
 • Chris Debyser, CEO ConXioN
  Combineer uw visie met een open-mind in het digitale tijdperk

Digital IQ in het management 

Elke sector wordt reeds beïnvloed door cloud services, innovatieve start-ups en nieuwe businessmodellen. Dat het hoog tijd is voor elk bedrijf, om digitaal te transformeren en zo digital-ready te zijn voor de toekomst, werd al snel duidelijk tijdens de boeiende keynote van Dado Van Peteghem. Digital IQ is noodzakelijk in uw bedrijfsmanagement en CIO’s hanteren meer en meer een ‘Digital CIO Mindset’ om het digitale tot in de kern van hun business te kunnen brengen.

Nieuwe manier van werken

Een nieuwe manier van samenwerken, zaken doen en dienstverlening, draaft op een hoog tempo aan in zowel de B2B- als B2C-markten. Ir. Patrick Snauwaert gaf een verbluffende presentatie over hoe Renson omgaat met digitalisering, door gebruik te maken van digitale tools over al hun divisies heen (e-commerce, crm, e-learning, Internet of Things, enz.)

Is technologie op zich de oplossing om uw bedrijf te transformeren? Nee, helemaal niet. Het werd ons duidelijk doorheen de keynotes dat uw aandacht op de oplossingen moet liggen die uw bedrijf biedt. Als u hierbij uw visie weet te combineren met een open-mind, biedt u uw bedrijf veel toekomstperspectieven.

Open innovatie

Als speciale gast op dit event, gaf Michael Beal – CEO van Microsoft Belux, een openhartige presentatie over hoe de Amerikaanse gigant veel toekomst ziet in Vlaanderen en welke rol Microsoft, als innovatieve wereldspeler, hierin speelt. De Microsoft roadmap gaf ons een duidelijk inzicht over hoe Microsoft inzet op open innovatie op diverse platformen.

The new style of Business

Evolueren we van the new style of IT naar the new style of business? Wie de keynote van Chris Debyser heeft mee gevolgd, kreeg alvast heel wat inspirerende stof tot nadenken.

ConXioN is, als ICT Integrator, sterk aan evolueren. Chris vertelde ons hoe ConXioN volgende kernwaarden voorop stelt, om een maximale added value aan klanten te kunnen aanbieden:

 • Velocity
 • Agility
 • Creativity
 • Innovation
 • Network
 • Experimentation

Door het model  ‘ Garage Innovation’ te hanteren, stelt de organisatie zich in staat flexibel en agile om te gaan met digitalisatie en innovatie.

 • The Factory
 • The Guesthouse
 • The Garage

Verder gaf Chris ons een kijk op de ICT wereld en de manier waarop ConXioN als ICT added value reseller of als System Integrator de toekomst moet inschatten. Ook de CIO blijkt te transformeren naar een Chief Innovation Officer en neemt een bredere positie in, waarbij creativiteit en innovatie belangrijk zijn.

Download deze Sway samenvatting boordevol informatie, een wrap up van de keynotes en de 10 take aways om te starten met het transformeren naar een digitale organisatie.

Bronnen: Digital Transformation – Jo Coudron & Dado Van Peteghem, The network always wins – Peter Hinssen, ConXioN ‘ Mission & Vision Guide – Chris Debyser

Download de Sway samenvatting

Download deze Sway samenvatting boordevol informatie, een wrap up van de keynotes en de 10 take aways om te starten met het transformeren naar een digitale organisatie.

Sway samenvatting Digital Transformation