Welke Windows 10 versie past bij u?

Benieuwd welke Windows-versie bij u past? We geven u graag een overzicht.

Wenst u ook over te stappen naar Windows 10? Contacteer dan de ConXioN Service Desk, we vertellen u er alles over !
Stuur een mail naar support@conxion.be of neem contact op via 056 73 11 21

Thuisgebruikers

Windows 10 Home is de nieuwe Windows versie voor consumenten. Deze editie biedt gebruikers een vertrouwde en persoonlijke ervaring voor pc’s, tablets en 2-in-1 toestellen. Windows 10 Home bevat tal van nieuwe innovaties: de nieuwe Microsoft Edge webbrowser, Continuum tablet-modus voor touch-geschikte toestellen, Windows Hallo gezichtsherkenning, iris en vingerafdruk login, en een breed scala van universele Windows apps zoals Foto’s, Maps, Mail, Kalender, Muziek en Video.

Windows 10 Mobile is de Windows versie voor op tablet en smartphone met dezelfde, nieuwe universele Windows apps en de nieuwe touch-geoptimaliseerde versie van Office.

Windows 10 versie

Bedrijven

Windows 10 Pro voor bedrijven is een basis desktop-editie voor pc’s, tablets en 2-in-1 toestellen met extra features.

Zo helpt Windows 10 Pro bedrijven om effectief en efficiënt hun toestellen en apps te beheren, hun gevoelige bedrijfsgegevens te beschermen, werken op afstand te ondersteunen en te profiteren van de cloud.

Dankzij Windows 10 Pro kunnen gebruikers ook profiteren van de nieuwe Windows Update for Business, die beheerskosten vermindert, controles op de implementatie van updates voorziet en snellere toegang tot beveiligingsupdates biedt.

Windows 10 Enterprise is gebaseerd op Windows 10 Pro, met toevoeging van een aantal geavanceerde functies die ontworpen zijn om aan de speciale eisen van middelgrote en grote organisaties te voldoen. Het biedt geavanceerde mogelijkheden om deze organisaties zich te helpen beschermen tegen het groeiende aantal moderne veiligheidsbedreigingen op gevoelige bedrijfsinformatie. Windows 10 Enterprise ondersteunt ook het breedste scala van mogelijkheden voor de implementatie van het besturingssysteem. Deze Windows 10 versie zal beschikbaar zijn via Volume Licensing.

Windows 10 Education is gebaseerd op Windows 10 Enterprise, en is ontworpen om aan de behoeften van scholen te voldoen – voor zowel het personeel en bestuurders als docenten en studenten. Deze editie zal beschikbaar zijn via academische Volume Licensing, en scholen en studenten zullen met behulp van Windows 10 Home and Windows 10 Pro-toestellen kunnen upgraden naar Windows 10 Education.

Windows 10 Mobile Enterprise is de Windows versie voor zakelijk gebruik op smartphones en kleine tablets.  Het biedt de grote productiviteits-, veiligheids- en mobile device managementmogelijkheden die Windows 10 Mobile biedt, en voegt flexibele manieren voor bedrijven toe om updates kunnen beheren. Daarnaast zal Windows 10 Mobile Enterprise de nieuwste beveiligingsupdates en innovatieve functies opnemen zodra die beschikbaar zijn. Deze versie zal beschikbaar zijn via Volume Licensing.

*Informatie over Windows-aanbiedingen

De volledige versies van Windows 10 Home, Windows 10 Mobile en Windows 10 Pro zijn een gratis en eenvoudig upgrade voor alle in aanmerking komende Windows 7, Windows 8.1 en Windows Phone 8.1-toestellen die upgraden in het eerste jaar na de lancering van Windows 10.

Windows 10 Enterprise zal beschikbaar zijn via Volume Licensing. Neem contact op met onze specialisten via licensing@conxion.be