Security Audit

Is uw onderneming sterk genoeg beveiligd?

Inventarisering

ConXioN inventariseert uw bestaande Security op elke IT laag.

Aanbevelingen

In functie van uw Security strategie stellen onze consultants aanbevelingen tot verbeteringen voor.

Dienstverlening

Reken op een team van specialisten voor een gelaagde Security oplossing.

Professionele audits

We brengen uw IT organisatie in kaart en geven suggesties op basis van uw bedrijfsprocessen en doelstellingen. In tal van domeinen beschikken we over de juiste expertise.

Office 365 voor bedrijven

Security Audit

Is uw onderneming sterk genoeg beveiligd? We brengen uw huidige beveiliging in kaart en adviseren hoe u elke IT-laag van de nodige bescherming voorziet.

Managed Services Onboarding Audit

In functie van een proactief IT management brengen we uw IT-infrastructuur in kaart en geven we aanbevelingen voor een optimaal beheer en monitoring.

Netwerk Audit

Uw connectiviteit optimaliseren of een wireless oplossing implementeren start altijd met een netwerk audit. Door het uitvoeren van een Site Survey (meting op locatie) brengen we de nodige componenten en optimalisaties in kaart.

Cloud Audit

Om een goede cloudmigratie te garanderen, onderzoeken we allerlei aspecten zoals o.a. uw connectiviteit en performantie. Eveneens brengen we uw huidige werking, gebruik van bestaande applicaties, productiesystemen en nodige resources in kaart.

Storage Audit

In functie van de bedrijfswerking en nodige applicaties, brengen we de nodige data capaciteit en verwerking in kaart. ConXioN inventariseert de bestaande resources en adviseert de nodige optimalisaties.

Systems & Applications Audit

Beschikt u over de nodige capaciteit voor uw bedrijfsapplicaties? We testen op performance en resources voor een optimale werking.

Op aanvraag organiseren we een infosessie omtrent de #Ransomware problematiek: IT-beveiliging voor kmo’s. Check onze events.

Let op valse emails zijn in omloop op naam van Bpost, transportbedrijven, noem maar op. Wees op uw hoede en informeer uw medewerkers.

Meer weten over Security Audit

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws