SentinelOne

De meest noodzakelijke beveiliging voor jouw onderneming.

Altijd een stapje voor

SentinelOne Endpoint Protection bundelt detectie, bescherming en herstel in één platform. SentinelOne voorspelt schadelijk gedrag op de toestellen van eindgebruikers binnen héél de organisatie en elimineert bedreigingen nog voor ze zich voordoen dankzij Machine Learning en AI.

SentinelOne

AI en ML

Dankzij Artificiële Intelligentie (AI) en Machine Learning (ML) herkent SentinelOne bedreigingen nog voor de aanval zich voordoet.

Online en offline

SentinelOne moet niet verbonden zijn met het internet om schadelijke bestanden en links te detecteren. Ook offline ben je beschermd.

Niet update-afhankelijk

SentinelOne werkt volledig lokaal op het toestel van de eindgebruiker en is niet cloudafhankelijk. De beveiliging is dus altijd up-to-date.

Waarom?

In tegenstelling tot een traditionele antivirus kan SentinelOne bedreigingen op laptops, desktops en notebooks veel sneller herkennen en elimineren. In plaats van te zoeken naar iets wat gekend is (een IP-adres, een bekende kwetsbaarheid), analyseert hij verdachte activiteiten op basis van de kenmerken en het gedrag van een bestand of link. Dit stelt beheerders in staat om snel actie te ondernemen om zo verder incidenten te voorkomen binnen heel de organisatie. Ook wanneer beheerders niet aanwezig zijn kan SentinelOne geautomatiseerd ingrijpen binnen de organisatie en bestanden of toestellen in quarantaine plaatsen.

Automatische zero-touch rollback

Detecteert SentinelOne een bedreiging? Met één druk op de knop zet je jouw omgeving terug na een ransomware-aanval.

Op alle toestellen

SentinelOne kan geïnstalleerd worden op computers met verschillende besturingssystemen: van Windows, MacOs tot zelfs Linux.

Eén platform

In jouw eigen dashboard krijg je een overzicht van je firewall, toestellen, isolaties, netwerk, integraties, … .

SentinelOne logo

Meer weten over SentinelOne

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws