De meest noodzakelijke beveiliging voor jouw onderneming.

Sentinel One Endpoint Protection bundelt detectie, bescherming en herstel in één platform. Het systeem wordt volledig aangestuurd door een combinatie van Machine learning en AI. Sentinel One voorspelt schadelijk gedrag binnen héél de organisatie en elimineert bedreigingen nog voor ze zich voordoen dankzij geautomatiseerde methoden.

Waarom?

In tegenstelling tot traditionele End Point Security kan Sentinel One bedreigingen veel sneller herkennen en elimineren. In plaats van te zoeken naar iets wat gekend is (een IP-adres, een bekende kwetsbaarheid), analyseert hij verdachte activiteiten op basis van bestandskenmerken en het gedrag van de eindgebruiker. Dit stelt beheerders in staat om snel actie te ondernemen om zo verder incidenten te voorkomen binnen heel de organisatie. Ook wanneer beheerders niet aanwezig zijn kan Sentinel One geautomatiseerd ingrijpen binnen de organisatie.

Wat zijn de key benefits?

  • – Snel herkennen van bedreigingen
  • – Niet update-driven
  • – Op elke endpoint: Windows, Mac, en Linux
  • – Automatische ‘zero-touch’ rollback in enkele seconden
  • – Bescherming voor bekende als onbekende aanvallen zowel on- als offline. Eén Software Agent voor preventie, detectie en response

Meer info?

Wil je graag weten hoe SentinelOne precies werkt? Of heb je een andere vraag omtrent security.
Stel ze gerust hieronder!