Audit

Professionele audits in functie van uw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Inventarisering

ConXioN inventariseert uw bestaande infrastructuur en applicaties in functie van migratieprojecten, optimalisatie of risico’s.

Aanbevelingen

In functie van uw bedrijfsstrategie stellen onze consultants aanbevelingen tot verbeteringen voor.

Dienstverlening

Reken op een team van specialisten voor installatie, implementatie, migratie, beveiliging, beheer en monitoring.

Professionele audits

We brengen uw IT organisatie in kaart en geven suggesties op basis van uw bedrijfsprocessen en doelstellingen. In tal van domeinen beschikken we over de juiste expertise.

Office 365 voor bedrijven

Cloud Audit

Om een goede cloudmigratie te garanderen, onderzoeken we allerlei aspecten zoals o.a. uw connectiviteit en performantie. Eveneens brengen we uw huidige werking, gebruik van bestaande applicaties, productiesystemen en nodige resources in kaart.

Managed Services Onboarding Audit

In functie van een proactief IT management brengen we uw IT-infrastructuur in kaart en geven we aanbevelingen voor een optimaal beheer en monitoring.

Netwerk Audit

Uw connectiviteit optimaliseren of een wireless oplossing implementeren start altijd met een netwerk audit. Door het uitvoeren van een Site Survey (meting op locatie) brengen we de nodige componenten en optimalisaties in kaart.

Security Audit

Is uw onderneming sterk genoeg beveiligd? We brengen uw huidige beveiliging in kaart en adviseren hoe u elke IT-laag van de nodige bescherming voorziet.

Storage Audit

In functie van de bedrijfswerking en applicaties, brengen we de nodige data capaciteit en verwerking in kaart. ConXioN inventariseert de bestaande resources en adviseert de nodige optimalisaties.

Systems & Applications Audit

Beschikt u over de nodige capaciteit voor uw bedrijfsapplicaties en bedrijfssoftware? We testen op performance en resources voor een optimale werking.

Licentie Audit

Heeft u de juiste softwarelicenties of kan u kosten besparen? Tijdens een licentie audit krijgt u een inzicht van uw geïnstalleerde software en de optimalisatiemogelijkheden.

“Een cloud audit is essentieel om onze klanten een goede migratie én performante cloud omgeving te garanderen. Kortom cruciale informatie om op verder te bouwen. #Cloud #BestinClass @CXNbe” Wim Pouseele, Cloud manager – ConXioN

“Wanneer het op wireless aankomt, dan is Meten = weten! Enkel een meting ter plaatse kan bepalen hoeveel access points u nodig heeft en of er storingen van het radiosignaal te verwachten zijn.” Kristof Groeneveld, netwerkspecialist – ConXioN

Meer weten over Audit

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws