Versterk uw boekhoudkantoor
met een cloudomgeving
waar u meer voor elkaar krijgt

Leg uw IT beheer in ervaren handen
en focus als accountant volledig op uw klant.

Digitalisering raast razendsnel door de accountancywereld. Dat stelt boekhouders voor stevige uitdagingen, maar geeft hen ook kansen om hun klanten nog beter wegwijs te maken in hun business. Stel u eens voor hoe uw dienstverlening verbetert als u uw advies altijd kan baseren op real-time cijfers. Of hoeveel efficiënter het zou zijn als uw medewerkers alle informatie veilig binnen handbereik hebben. Hoe? Met een IT-omgeving die uw team versterkt en waar experts uw technische zorgen wegnemen. Want uw IT is vandaag veel meer dan een handig hulpmiddel. Het is de drijvende kracht die de wendbaarheid en competitiviteit van uw boekhoudkantoor verstevigt.

De accountant van morgen is trouwens niet meer alleen met cijfers bezig, maar denkt strategisch mee met ondernemers over hoe ze hun bedrijfsdoelstellingen optimaal kunnen realiseren. Uw rol als accountant verandert en schuift steeds meer op richting business consultancy. Om die nieuwe rol goed in te vullen, heeft u een gepaste digitale ruggensteun nodig. Toch vraagt het veel tijd en expertise om een moderne IT-omgeving te managen en voldoende te beveiligen. En dat laatste is cruciaal in een sector waar dagelijks met gevoelige gegevens wordt gewerkt.

ConXioN is een betrouwbare en ervaren IT-partner die uw technische zorgen wegneemt door uw huidige infrastructuur te moderniseren en daarna het dagelijkse beheer, het proactieve onderhoud en de security ervan in handen te nemen. Via voortdurende training en coaching leren wij u ook om zelf zoveel mogelijk voordeel uit uw nieuwe IT-omgeving te halen. U wint op die manier meer tijd voor wat echt belangrijk is: persoonlijk contact met uw klanten om hen altijd optimaal te adviseren. Zo maakt u als boekhouder-fiscalist echt het verschil.

Blijf competitief en speel wendbaar in op nieuwe verwachtingen

Als we vandaag over een moderne IT-omgeving spreken, noemen we de cloud en Microsoft Azure vaak in één adem. En dat hoeft niet te verbazen. Het opslaan, delen en raadplegen van informatie gebeurt gewoon veel eenvoudiger, veiliger en efficiënter in de cloud. Bovendien kan uw team veel mobieler werken en heeft u meer tools ter beschikking om uw klanten beter te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan diepgaand inzicht in real-time data of meer rapportagemogelijkheden om een ondernemer snel een helder beeld te geven van zijn financiële situatie. Wat broodnodig is, want uw klanten digitaliseren ook en vertrouwen erop dat u mee bent. Door een overstap naar de cloud speelt u dus wendbaar in op die nieuwe verwachtingen.

Waarom overstappen naar de cloud?

  • Werk waar en wanneer u wil met dezelfde productiviteit als op kantoor
  • Efficiënt samenwerken in een centrale, veilige en schaalbare IT-omgeving
  • Geen investering nodig in eigen servers
  • Voorspelbare operationele kosten door een vaste maandelijkse prijs per gebruiker
  • Automatisch in orde met back-ups en beveiliging van uw gegevens
  • Moderne infrastructuur die u helpt om in regel te zijn met GDPR

Download infographic


Minder IT zorgen door Microsoft Azure

Als u voor Microsoft Azure kiest, vervangt u uw fysieke server door een virtueel exemplaar. En daar zijn heel wat voordelen aan verbonden. U vermijdt hoge terugkerende investeringen in eigen hardware en moet uzelf geen zorgen meer maken over het beheer, de beveiliging en het onderhoud ervan. Bovendien maakt u uw medewerkers veel mobieler. Ze zijn niet meer gebonden aan hun kantoor door een lokale server en kunnen perfect bij een klant op locatie werken. Wat uw dienstverlening alleen maar ten goede komt.

Efficiënter samenwerken op een centrale plek

U kan uw cloudomgeving nog versterken met Office 365, de cloudvariant van uw vertrouwde Officeprogramma’s.
Zo werkt u altijd met de laatste versie van Word, Powerpoint of Excel. En door uw bestanden op één centrale plaats in de cloud op te slaan, zijn ze voor al uw medewerkers beschikbaar vanop elk device. Een echte meerwaarde voor uw team!

Geef uw klanten meer inzicht in hun cijfers

Door uw gegevens te digitaliseren en centraal op te slaan in de cloud, kan u ze ook sneller analyseren. Giet met Microsoft Power BI realtime data eenvoudig in een overzichtelijk rapport of interactief dashboard. Op die manier geeft u uw klant in een oogopslag helder inzicht in zijn business en heeft u als boekhouder-fiscalist alle informatie in handen om uw klant voor zijn actuele situatie optimaal te adviseren.

Geert Dupont accountancy heeft de stap naar de cloud al succesvol gezet

Eline Dupont van Geert Dupont Accountancy vroeg ConXioN om hen te begeleiden bij hun cloudmigratie. Wij bouwden voor hen een moderne infrastructuur op maat die hun vraag naar meer veiligheid en flexibiliteit perfect beantwoordt.

work anywhere

Word de boekhouder-fiscalist van morgen

Elke klant is anders en daarom leveren we bij ConXioN maatwerk.
Een potentiële samenwerking begint voor ons met een goed gesprek over uw verwachtingen en noden.
Laten we samen bekijken hoe we u het best kunnen verder helpen.