Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

TEAMWORK, OPEN MINDSET & FUN

Werken bij ConXioN

Ontdek het unieke ConXioN-DNA, dat garant staat voor heel wat groeikansen en voor bakken ambiance!

we did it!

Great Place To Work®

We zijn trots om aan te kondigen dat we het certificaat voor Great Place To Work® hebben behaald! Maar wat maakt ConXioN uniek?

waar wij voor staan

Onze waarden

Kwaliteit

Door in te zetten op jouw competenties garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Proximiteit

Het hechte ConXioN-team is één grote familie, ook tijdens afterworks of teambuildings.

Snelheid

De ConXioNeers staan dicht bij elkaar en communiceren snel en transparant in een snel groeiend bedrijf.

Transparantie

ConXioN verwelkomt je met open armen, draagt feedback hoog in het vaandel en heeft een vlakke hiërarchie.

De ConXioN-funfactor

Thuiskomen bij ConXioN

Onze ConXioNeers zijn iedere dag hard aan het werk om de business processen van onze klanten goed te laten lopen. Ontspanning genoeg tijdens teambuildings, maandelijkse afterworks, de fIT @ ConXioN-werkgroep met sportieve initiatieven en nog zoveel meer.

 

Waarom we zo’n hechte bende zijn? Simpel: de aanwezigheid van het ConXioN-DNA is belangrijker dan diploma’s. Een team aan gelijkgestemde zielen, dus! 💙

Play Video

not just any IT-partner

Onze troeven

Persoonlijke groei

ConXioN stelt jouw persoonlijke groei en interesses voorop. We willen dat je je kan ontwikkelen in je rol en je (soft) skills. ConXioN staat daarnaast steeds open voor jouw ideeën en initiatieven!

Menselijk ondernemen

Passie, drive en goesting staan centraal bij alle ConXioNeers. We houden van een no-nonsense aanpak. ConXioN onderneemt met een grotere focus op mensen dan op cijfers.

Work/life-balans

ConXioN hecht veel belang aan jouw work/life-balans. Je bent steeds welkom op kantoor – in een filevrije omgeving, maar hebt wekelijks ook thuiswerkdagen.

Play Video

Niet boven, maar naast

Onze coaches

Wist je dat ConXioN een zeer vlakke structuur heeft? Naast ons management, kozen we bewust voor coaches. Het verschil met een klassieke teamlead of manager? Een coach staat middenin het team in plaats van erboven.

 

👈 Benieuwd naar hoe dat dan concreet in zijn werk gaat? Emiel, coach van het Business Consultancyteam, legt het uit in de video!

You never walk alone

Deel van de ConXioN-familie

Oog voor jou

Bij ConXioN hebben we oog voor jouw individueel traject. Waar liggen jouw interesses? Welke opleidingen wil je volgen? We creëren een flexibel groeipad!

Teamwork

Je teamleden gaan deur de meur en were voor jou. En ook jouw coach staat altijd voor je klaar. Samen gaan we voor hetzelfde doel.

Deel van een familie

Met meer dan 170 zijn we ondertussen. Maar jij bent geen nummer: talrijke initiatieven zorgen ervoor dat je iedereen bij naam kent.

weetje 💡

Club Brugge Partner

ConXioN is trotse Club Brugge Partner! Niet alleen staan onze Hybrid Infrastructure Engineers in voor een feilloze verbinding in het Jan Breydelstadion tijdens matchdagen, onze collega’s mogen ook regelmatig genieten van de VIP match experience. 

Onze eigen podcast

52 Topics

Wist je dat ConXioN haar eigen podcast heeft? We leggen technische topics in 10 minuten en in begrijpelijke taal uit. Check it out!

Play Video
de visie van chris debyser
Play Video
Play Video

Share the knowledge

Onze partners

Onze ConXioNeers zijn experts en behalen certificaten in de technologieën van onze partners:

Microsoft_logo_color
hp logo
hpe logo
cisco logo
sentinel one logo
Kyocera_logo
dell logo
phished logo

Deel uitmaken van ons dreamteam?

ConXioN bestaat ondertussen uit 170 toppers. En we zijn nog altijd op zoek naar extra expertise! Vrijblijvend een praatje slaan met onze HR Business Partner Hera?