Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!
nis2

De NIS2-wetgeving in de praktijk: Alles over cybersecurity, aanmeldplicht en certificatie

NIS2 wordt voor veel bedrijven een feit waar ze niet meer om kunnen. Ofwel ben je als bedrijf verplicht om te voldoen aan de NIS2 richtlijnen omwille van de aard van het bedrijf ofwel word je geconfronteerd met NIS2 bedrijven die eisen beginnen opleggen in het kader van de beveiliging van hun "Supply Chain".
20 Aug
17:00 - 19:00
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem
Microsoft copilot

Strategic Microsoft Copilot Readiness SessionInspire event

Bereid je Microsoft 365-omgeving voor op succes met de Strategic Microsoft Copilot Readiness Session. Leer de essentiële stappen, begrijp de kracht van Copilot en ontdek hoe je data veilig integreert. Schrijf je nu in en inspireer je bedrijf voor een vlotte digitale transformatie! 🚀
22 Aug
14:00 - 15:30
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem

Collab day: UC-experience

Beschrijving De wereld van samenwerking en vergaderen verandert continu, dat kunnen we niet negeren. Daarom gooien ConXioN en haar UC-partners de deuren van het Experience Center open voor de tweede editie van onze Collab Day! Ontdek de laatste tools en technologieën binnen vergaderen, interactieve schermen, persoonlijke audio/video en zoveel meer. Wat komt aan bod Tijdens […]
04 Oct
10:00 - 16:00
ConXioN Experience Center
Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem
No event found!

Event info

Tijdens deze unieke community-events ga je samen met collega-kaderleden aan tafel en hoor je industry leaders aan het woord. Ze brengen referenties in hun vakgebied tijdens een zorgvuldig samengesteld programma. We prikkelen niet alleen je hersencellen, maar ook je zintuigen met een heerlijke food experience van sterrenrestaurant Marcus.

Tijdens onze Beers & Pizza-events gaan we hands-on aan de slag met een technisch topic. Deze sessies zijn er speciaal voor de technical brains. Zij zullen op dit event kennis maken met collega-experts uit hun vakgebied. Wissel jullie ervaringen uit en deel jullie kennis! En waar creëer je betere connecties dan aan de bar? We serveren pizza to share (or not ), vergezeld van een frisse pils!

Tijdens onze Azure Academies gaan onze cloud experts dieper in op een specifiek aspect van het Microsoft Azure-ecosysteem. Dit zijn hands-on workshops waarin je naar hartenlust kan overleggen en vragen stellen. Daarnaast ontdek je de ins and outs van Microsoft Azure en krijg de tools voor een stevige cloudstrategie.

Wat zijn jouw noden en hoe kan een bepaalde tool met zijn functionaliteiten daaraan tegemoet komen? Tijdens deze sessies laten we je proeven van een brede waaier aan oplossingen en zorgen ervoor dat je geïnspireerd wordt door de vele mogelijkheden.

Een webinar gemist? Geen zorgen. Je kan de recording herbekijken op ons ConXioN One learning platform, waar en wanneer jij wil!

Op aanvraag

Boek je Experience Tour

Ontdek ons aanbod van Experience Tours en workshops.

Jouw event hier?

Een uniek kader voor jouw event!

Jouw meeting, evenement of nocturne in een inspirerende, hoogtechnologische omgeving? Ontdek de mogelijkheden van het Experience Center.

Heb je vragen?

FAQ

Event vragen?

Absoluut! Schrijf je collega apart in via het registratieformulier op deze eventpagina. 

De reeks community sessies en inspire sessies worden gratis aangeboden door ConXioN. Je hoeft je enkel op voorhand in te schrijven op deze eventpagina.

Kan je er last minute niet bij zijn? Houd ons op de hoogte via events@conxion.be.
Annuleer je je inschrijving op minder dan 72 uur voor een C-Table event, dan rekenen we een no-show kost aan van 85 euro.

Heb je nog een vraag in verband met onze events?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van ICT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.