Connectiviteit ligt aan de basis van een degelijke ICT-infrastructuur. Doe beroep op een team van netwerkspecialisten voor een veilige interne en externe connectiviteit.

Networking

Is your network digital ready?

Verhoog de operationele efficiëntie en performantie van uw bedrijfsnetwerk dankzij toonaangevende netwerkapparatuur en oplossingen. Een team van netwerkspecialisten staat voor u klaar.

Wireless

Een draadloos netwerk die bij u past

Een draadloos netwerk voor uw medewerkers en klanten? Aan de hand van een meting op locatie stellen we u de gepaste wireless oplossing voor. Reken op een team van specialisten voor installatie, configuratie, beveiliging en management van uw apparatuur en software.

Proximus Explore

Snel, betrouwbaar en veilig privénetwerk

Nood aan een eigen beveiligd privénetwerk om uw medewerkers en vestigingen te verbinden? Met Proximus Explore biedt ConXioN u een veilig privénetwerk met de nodige performantie en service garanties.

Azure ExpressRoute

Maak uw verbinding met de cloud snel, betrouwbaar en privé

Met Azure ExpressRoute maakt u de verbinding tussen Microsoft Azure-datacenters en infrastructuur op locatie of in een co-locatieomgeving privé.

Wireless Site Survey

Meten is weten

Om u de meest geschikte draadloze oplossing aan te bieden, voeren we eerst een wireless site survey. Deze meting geeft cruciale info voor de set-up en configuratie.

Datacenter connectivity

Beveiligde toegang naar uw datacenter

We zorgen voor een ultra veilige connectiviteit naar uw datacenter.