Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

beveilig jouw bedrijf

Security

Security is een topprioriteit voor elke organisatie. We helpen je bij het creëren van een volledig beveiligde IT-omgeving door het hanteren van een gelaagde beveiligingsaanpak.

Identificeer kwetsbaarheden in je bedrijf

Professional Security Services

Vandaag zijn er heel wat krachtige mogelijkheden om je bedrijf te digitaliseren, wat ook een ernstige schaduwzijde kent: de toename van hacking, phishing, inbraken en effectieve cyberaanvallen op de infrastructuur.


Criminelen ontwikkelen voortdurend nieuwe methodes om je digitale omgeving aan te vallen.

 

Daarom is een proactieve aanpak een must om je zwakke plekken te detecteren voordat ze het doelwit worden van een cyberaanval. 

50% vlaamse overheidssteun

VLAIO Cyber security verbetertrajecten

ConXioN, is nu een officieel erkende dienstverlener van VLAIO’s Cybersecurity verbetertrajecten.

 

De cybersecurity verbetertrajecten van VLAIO met 50 % subsidie ondersteunen kmo’s en maatwerkbedrijven in Vlaanderen bij het verbeteren van hun cyberveiligheid. Of je nu al een hogere security maturiteit hebt, of je nog aan het begin staat, wij bieden jouw bedrijf de ondersteuning die je nodig hebt, aangepast aan jouw huidige situatie.

vlaio cyber security subsidie

User Awareness

De zwakste schakel in cybersecurity is de mens. Dankzij user awareness training help je je medewerkers om phishingaanvallen te herkennen en zich te wapenen tegen hackers.

Pentesting

Via simulatie van een aanval op je systemen en applicaties worden kwetsbaarheden en beveiligingsrisico’s geïdentificeerd die anders mogelijk niet worden ontdekt. 

Security Experience Tour

Tijdens deze security tour leer je hoe je jouw bedrijf beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen door middel van het beantwoorden van vragen en het oplossen van beveiligingspuzzels.

Security Audits & Assessments

Via audits en testen evalueren we de beveiligingsstatus van je bedrijf. Het doel is om kwetsbaarheden en bedreigingen te identificeren en mitigeren.

Bescherm je gebruikers en hun toegang

Identity & Access Protection

Identiteit vormt de basis van een veilige architectuur.

security-icon3

Conditional Access

Verhoog je rechtenbeveiliging door bepaalde voorwaarden te koppelen aan je toegangsrechten. Bijvoorbeeld rekening houdend met geografische locatie, netwerkverbinding, tijdstip, apparaten, gebruikersrol, enz.

security-icon5

MFA

Stel multi-factor authentication (MFA) in als extra beveiligingsmaatregel om de identiteit van de gebruiker te verifiëren. Meerdere factoren zijn nodig om toegang te verkrijgen. 

security-icon9

PIM

Beheersaccounts of accounts met verhoogde rechten bescherm je dankzij Privileged Identity Management. Een combinatie van verhoogde security maatregelen en voorwaarden beschermen deze geprivilegieerde accounts. 

geavanceerde beveiliging voor je toestellen

Endpoint protection

Beveilig je toestellen, zoals laptops, desktops, smartphones & tablets.

security-icon10

XDR

Extended Detection and Response  maakt gebruik van geavanceerde analyse om snel patronen van verdacht gedrag te identificeren en geeft een duidelijk beeld over een aanvalsproces vanuit de verschillende beveilingslagen. Dit stelt je sneller in staat om tegenmaatregelen te nemen om bedreigingen te neutraliseren. 

security-icon1

Device Management

Reken op een volledig beheer, monitoring en beveiliging van je mobiele apparaten binnen je bedrijf. 

 

security-icon4

SentinelOne

SentinelOne voorspelt schadelijk gedrag en elimineert bedreigingen nog voor ze zich voordoen. Hierdoor werkt SentinelOne sneller en doeltreffender dan jouw standaard antivirus.

security-icon2

Application Update Management

Het uitrollen en updaten van software om de beveiliging te garanderen wordt gecentraliseerd en uitgevoerd door onze security-experts. Zij bezorgen je daarnaast een maandelijkse rapportage.

is jouw bedrijf wel veilig?

Security Experience Tour

Ontdek hoe u zichzelf kunt beschermen tegen toekomstige aanvallen!

Beveiligd en ontzorgd

Managed Security Services

Onze experts zorgen voor proactieve bescherming, monitoring en onderhoud van jouw complete IT-omgeving.

security-icon11

Monitoring

Bescherm je IT-omgeving en beschik over een continue opvolging en monitoring van alle toestellen en hardware door een team van specialisten.

security-icon13

Remote Tools

Vanop afstand toegang verkrijgen tot je systemen, netwerken en applicaties. We voorzien je van de juiste, beveiligde remote tools. 

security-icon4

SOC 24/7

Het Security Operations Center of team van beveiligingsexperts bewaakt 24 uur per dag, 7 dagen de beveiligingsstatus van je organisatie en reageert op incidenten en dreigingen.

waarborg de continuiteit van je onderneming

Back up & Disaster Recovery

Kies voor een back-up,- herstel- en recovery-oplossing voor jouw gegevens en toepassingen om jouw bedrijfscontinuïteit te garanderen.

security-icon8

Microsoft 365 Backup

Verkrijg een back-up en herstel van je gegevens van Microsoft 365 applicaties. 

security-icon7

Server Backup

Back-up oplossing voor het beschermen van bedrijfsgegevens die opgeslagen zijn op servers. Verkrijg back-ups van bestanden, mappen en volledige systemen en herstel van je gegevens. 

security-icon4

Disaster Recovery Plan

Uitwerking van DR-plan waarbij beschrijft hoe je als organisatie reageert op een cyberaanval of uitval. Dit omvat noodherstelprocedures, herstellen van gegevens en coördinatie van communicatie om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en impact te minimaliseren. 

security-icon12

Azure Backup

Oplossing voor back-up en herstel van gegevens die opgeslagen zijn in cloudservices zoals Azure VM’s, SQL-database, SharePoint en zoveel meer; 

hoor het van iemand anders

Nieuwste case study

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Security?