Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

dezelfde productiviteit, altijd en overal

Modern Workplace

Werken waar en wanneer je wil met dezelfde productiviteit als op kantoor. Ontdek onze oplossingen voor iedere zakelijke gebruiker.

van a tot z

Eindeloze mogelijkheden

Mobiele apparaten

Mobile device management

Identiteits- en rechtenbeheer

Mobiel werken

Mobiele apparaten

Het geschikte toestel voor jouw zakelijk gebruik? Geniet van snelheid en flexibiliteit dankzij het advies van onze specialisten.

Met Mobile Device Management krijg je volledige controle over al je mobiele apparaten via een beheersconsole. Kies voor veiligheid, eenvoud en centralisatie.

Hou de toegang in eigen handen en voorzie werknemers van één wachtwoord en een consistente gebruikerservaring op elk apparaat, zowel op kantoor als onderweg.

Mobiel werken

We helpen je graag met het opzetten van veilige toegang tot jouw bedrijfskritische applicaties, zoals jouw ERP, CRM of HR-app.

Onze experts analyseren en optimaliseren je telefonie en internetverbindingen, en blijven proactief op zoek gaan naar besparingen.

Opkoop hardware

Jouw afgeschreven hardware hoeft niet meteen op de afvalhoop. Draag zorg voor het milieu én ontvang of doneer de restwaarde van je oude toestellen.

Microsoft Copilot icon

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot in jouw bedrijf introduceren? Dan is het verstandig om even stil te staan bij wat er allemaal mogelijk is, hoe je jouw bedrijf het best kan voorbereiden op deze technologie, hoe Copilot werkt en wat de prijs is.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Modern Workplace?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.