Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

WAT DOE JIJ MET JOUW OUDE HARDWARE?

Een tweede leven voor je afgeschreven hardware

Ben jij al voorbereid op de toekomstige ESG-wetgeving? Het verantwoord afvoeren van je oude hardware maakt niet alleen ruimte vrij in je kantoor of draagt bij aan een goed doel, maar helpt je ook voldoen aan de voorwaarden.

jouw afgeschreven toestellen

Wat doe jij met oude hardware?

Wanneer je nieuwe hardware koopt of een collega uit dienst gaat, verdwijnen de oude toestellen vaak in de container of in een vergeten hoekje van je kantoor. Dankzij ons opkoopproces wordt je oude hardware opgehaald en hergebruikt in ruil voor een restwaarde.

Opkoop en ophaling

Jij geeft de aantallen en soort door, onze diensten plannen een ophalingsmoment in.

Categorisatie

Je oude hardware wordt ingedeeld in een kwaliteitscategorie. De mate van refurbishment of recyclage bepaalt de restwaarde.

Restwaarde

De restwaarde vloeit terug in jouw IT-budget, of je kiest voor de fiscaal voordelige optie en doneert aan een goed doel naar keuze.

Veilig

Je oude toestellen worden zorgvuldig gewipet. Je ontvangt een certificaat als bewijs.

Rapport

Je ontvangt een uitgebreid rapport waarin staat aangegeven hoeveel CO² jouw organisatie bespaarde.

CSR en ESG

De inspanningen die je levert, dragen bij aan jouw Corporate Social Responsibility (CSR) en andere milieudoelstellingen.

VOORBEREID OP HET WETTELIJK KADER

ESG

Op 28 november 2022 keurde de Raad de richtlijn ‘Duurzaamheidsrapportage door ondernemingen‘ (CSR- of Corporate Social Responsibility-richtlijn) definitief goed. Ondernemingen zullen binnen afzienbare tijd gedetailleerde informatie over hun duurzaamheid moeten publiceren en bewijzen welke inspanningen ze leveren. Het rapport dat je ontvangt na het inleveren van je afgeschreven hardware, draagt hieraan bij.

sustainability it report

In samenwerking met

ConXioN Nederland begeleidt en inspireert met duurzame ICT. Circulaire economie omarmen en meedenken met jouw business is hun core. Door kritisch om te gaan met de toestellen die je als bedrijf aankoopt en afvoert, helpen ze je om als bedrijf je steentje bij te dragen.

Heb jij oude hardware op kantoor?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.