krachtig bedrijfsbeheer

Business Applications

Reken op een totale ontzorging en één centraal aanspreekpunt voor je IT en business applications. Wij brengen jouw bedrijfsprocessen in kaart, stellen de juiste softwaretools voor en automatiseren jouw dagelijkse werking. 

word een digitale onderneming

Bedrijfssoftware

Functionele analyse en implementatie van de juiste bedrijfssoftware, afgestemd op de specifieke behoeften en processen van jouw bedrijf.

Samen gaan we gefaseerd aan de slag. Eerst luisteren we naar je vraag en analyseren je noden. Daarna volgt een gedetailleerd voorstel op basis van een functionele en technische analyse.

Door jouw ERP zo standaard mogelijk te houden, minimaliseren we de behoefte aan maatwerk. Dit garandeert een toekomstgerichte oplossing, omdat custom code niet altijd zo mooi veroudert als het hoort. Het Microsoft 365-ecosysteem is er daarnaast op gericht om zo schaalbaar mogelijk te zijn. Zo groeit jouw oplossing mee met jouw organisatie.

De experts van ConXioN zijn Microsoft certified én bundelen decennia aan kennis en ervaring. Die ervaring deden we op in veel bedrijven uit verschillende sectoren. Dit zorgt ervoor dat we steeds jouw taal spreken en vertrouwd zijn met de pijnpunten die eigen zijn aan bedrijven uit jouw sector.

B-WISE boekhoudsoftware

De financiële toestand van je zaak volgen en snel beslissingen nemen? Dan is B-WISE in de cloud noodzakelijk. Meer dan 350 kmo’s en ruim 30 accountantskantoren werken met B-WISE. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Krachtige bedrijfssoftware met uitgebreide set aan functionaliteiten voor de volledige organisatie van je boekhouding, salesmanagement tot operationeel beheer.

Microsoft Dynamics 365 Sales

Optimaliseer je bedrijfsprocessen met een schaalbaar en intelligent CRM door je klanten, activiteiten en processen in kaart te brengen.

X-tools

Werk veilig en geautomatiseerd in je vertrouwde boekhoudpakket of CRM dankzij onze integraties, zoals Isabel Connect.

Automatiseer workflows

Processen vereenvoudigen

Automatiseer workflows eenvoudig met het Microsoft Power Platform. En win tijd!

Het Microsoft Power Platform is een verzameling van tools waarmee je op een eenvoudige manier eigen bedrijfsapplicaties kunt maken, workflows automatiseert, data analyseert en chatbots bouwt zonder dat er veel programmeerkennis nodig is.

Je kunt op een snelle manier flows automatiseren of processen digitaliseren. Dankzij de integratie met je bedrijfssoftware bouw je in een mum van tijd zelf een digitale bedrijfsomgeving. 

Wil je zelf aan de slag met deze tools dan bieden we tal van workshops aan zoals bv. App-in-day workshop. Wil je volledige ontzorging, dan staat een team van experts voor je klaar. 

Power BI

Met Power BI creëer en analyseer je rapporten en dashboards vanuit verschillende bedrijfsgegevens, en geef je je data nog meer waarde.

Power Apps

Creëer bedrijfsapplicaties op maat die de dagelijkse taken van je medewerkers versnellen en vereenvoudigen.

Power Automate

Automatiseer repetitieve taken en stroomlijn bedrijfsprocessen om tijd te winnen en kosten te besparen.

Power Virtual Agents

Maak gebruik van intelligente gespreksbots om snel en op schaal te reageren op vragen van klanten.

Power Pages

Bouw snel zakelijke websites met weinig code om essentiële informatie en services te leveren aan je klanten.

tools voor snelheid en efficiëntie

Samenwerken

Werk sneller samen en beheer bedrijfsbestanden binnen Microsoft 365.

Microsoft 365 is een hyperflexibele publieke cloudoplossing waarmee je vanop elk toestel en op elk moment toegang krijgt tot je vertrouwde tools, gegevens en bestanden. Jouw medewerkers kunnen dus beveiligd werken waar en wanneer ze willen. 

Microsoft Office 365 bevat heel wat tools die de mobiliteit en productiviteit in jouw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Werk vanop elk toestel samen met personen binnen en buiten jouw organisatie via Office, Teams, SharePoint, OneDrive, PowerApps, PowerBI, Outlook, OneNote…

Dankzij het centraal samenwerken en de integratie met je bedrijfssoftware win je enorm aan efficiëntie. Je geniet bovendien van de veiligheid van Microsoft 365 en kan hierdoor bepalen wie toegang krijgt tot welke info of tools. Tenslotte voorspel je via het cloudlicentiemodel je kosten per gebruiker of beheer je licenties zelf via ons ConXioN One-platform. 

Microsoft 365

Altijd en overal toegang tot jouw gekende Microsoft 365-programma’s en -bestanden. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Microsoft teams

Teams

Organiseer, deel, vergader, werk en bel samen met je teams. Altijd en overal.

SharePoint

Een brede waaier aan tools voor een betere planning, communicatie en opvolging. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

OneDrive

OneDrive is jouw persoonlijke cloudopslag voor bestanden en foto’s, toegankelijk op al je toestellen

Planner

Met Planner vereenvoudig je taakbeheer en takenlijsten voor teams.

Viva Engage

Viva Engage – voorheen Yammer – is een sociaal netwerkplatform voor je medewerkers, om elkaar eenvoudig op de hoogte te houden.

OneNote

Houd je digitale aantekeningen bij in verschillende notitieblokken op al je toestellen.

Delve

Krijg een overzicht van alle activiteiten binnen Microsoft 365 en blijf op de hoogte van wijzigingen in jouw documenten en die van je collega’s.

Forms

Met Forms creëer je enquêtes, polls en quizzen om opinies binnen en buiten jouw organisatie te verzamelen.

hoor het van iemand anders

Nieuwste case study

blijf op de hoogte

Meer lezen over Business Applications?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.