Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

een bruisende, nieuwe stijl van werken in IT.

ConXioN Campus, een plek die aanvoelt als een tweede thuis.

Ontdek onze nieuwe ConXioN Campus waar beleving, rust en co-creatie centraal staan.

Op de Campus staat co-creatie centraal.

Afhankelijk van je voorkeur verplaats je je doorheen de Campus: van focus zones, tot  flextafels, alsook break out areas en social hubs voor creatieve samenwerking en ontspanning.

In een oase van rust.

In hartje Waregem, middenin een groene oase: het buitenterras en de omliggende wijngaarden en waterpartijen geven zuurstof, ruimte en vooral: rust. Net als de interactieve ruimtes nodigen ze uit om in gesprek te gaan.

Waar werken een beleving wordt.

Een belevingsruimte, Tech Days, Fit@work programma’s en een eigen EK-Dorp. De ConXioN Campus is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is.

CONNECTEREN?

Volg onze Campus verhalen

Met bijna 200 ConXioNeers valt er elke dag iets te beleven op de Campus. Volg de ConXioN LinkedIn pagina om als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwste verhalen. Volg en krijg alle updates alsook de wekelijkse podcast 52 Topics.

Hera Vanneste, Talent Manager bij ConXioN in Campus

CONXION CAMPUS

Een plek waar iedereen welkom is!

Een plek waar we samen blijven leren en groeien. Samen met onze ConXioNeers, maar ook met onze klanten en partners. Onze Talent Manager Hera zoekt trouwens steeds naar goed volk met veel goesting. Let’s talk?

Contacteer ons

Ben je benieuwd naar onze ConXioN Campus? Wij nodigen jou uit om zelf de moderne en inspirerende ruimtes van de campus te komen ontdekken. Plan een rondleiding en zie hoe wij de toekomst van werken vormgeven.

De perfecte setting

Breng ons een bezoekje!

Vul het hiernaast het formulier om uw bezoek in te plannen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en onze moderne werkplek met jou te delen.

Jochen Maertens, general manager van ConXioN geeft uitleg over ConXioN Campus