Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

ontzorging op vlak van it

Services

Dankzij een proactief beheer, monitoring en ondersteuning van jouw serverpark, data en netwerk, zorgen wij ervoor dat de continuïteit van jouw IT gewaarborgd is. Ontdek hier onze services.

van a tot z

Eindeloze mogelijkheden

Managed Services

Helpdesk & IT support

Consultancy

Outsourcing

Audit

Managed Printing

Managed Services

Besteed het beheer, monitoring en ondersteuning compleet of gedeeltelijk uit aan onze specialisten en concentreer je op jouw core business.

Professionele ondersteuning voor jouw IT-gebruikers. Reken op gegarandeerde responstijden, een snelle en efficiënte aanpak én bijkomend advies.

Extended Service Hours

We staan zelfs buiten kantooruren voor je klaar om je volledig te ontzorgen op vlak van IT.

IT is een absolute business driver geworden. Laat je adviseren door onze gekwalificeerde experten zodat jouw systemen permanent beschikbaar, veilig en schaalbaar zijn.

Outsourcing

Reken op advies, coaching en on-site ondersteuning. Onze vakspecialisten denken actief mee over de mogelijkheden van je projecten.

Audit

We brengen jouw IT-organisatie in kaart en geven suggesties op basis van jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Geniet van volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met jouw bedrijf en constante optimalisatie van jouw printerpark.

Onze experts analyseren en optimaliseren je telefonie en internetverbindingen, en blijven proactief op zoek gaan naar besparingen.

Opkoop hardware

Jouw afgeschreven hardware hoeft niet meteen op de afvalhoop. Draag zorg voor het milieu én ontvang of doneer de restwaarde van je oude toestellen.

blijf op de hoogte

Meer lezen over Services?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.