Dankzij een proactief beheer, monitoring en ondersteuning van uw serverpark, data en netwerk, zorgen wij ervoor dat de continuïteit van uw IT gewaarborgd is.

Managed Services

Zorg voor bedrijfszekerheid dankzij een proactief ICT beheer​

Concentreer u op uw corebusiness, wij zorgen voor het dagelijks beheer, monitoring en onderhoud van uw IT – infrastructuur. ​

Helpdesk en IT-support

Professionele ondersteuning voor al uw computergebruikers

ConXioN biedt uw IT-gebruikers een professionele ondersteuning via onze servicedesk. U kan rekenen op gegarandeerde responstijden, een snelle en efficiënte aanpak én bijkomend advies.

Consultancy

Laat u bijstaan door hooggekwalificeerde IT-specialisten

IT – infrastructuur wordt diverser, complexer en kwetsbaarder. Bovendien is IT een absolute Business driver geworden in elke organisatie. Laat u adviseren door onze experten zodat uw systemen permanent beschikbaar, veilig en schaalbaar zijn.

Outsourcing

Advies, coaching en on-site ondersteuning. Reken op vakkennis

Onze passie voor IT en kennis van allernieuwste trends zorgen ervoor dat we actief meedenken over de mogelijkheden van uw projecten en samen de juiste keuzes maken.

Audit

Professionele audits in functie van uw bedrijfsprocessen en doelstellingen

We brengen uw IT organisatie in kaart en geven suggesties op basis van uw bedrijfsprocessen en doelstellingen. Hyperbeveiliging, performatie en business continuïty zijn key.