Dankzij een proactief beheer, monitoring en ondersteuning van jouw serverpark, data en netwerk, zorgen wij ervoor dat de continuïteit van jouw IT gewaarborgd is.

Managed Services

Zorg voor bedrijfszekerheid dankzij een proactief ICT-beheer​

Concentreer je op jouw corebusiness, en wij zorgen voor het dagelijks beheer, monitoring en onderhoud van uw IT-infrastructuur. ​

Helpdesk en IT-support

Professionele ondersteuning voor al jouw computergebruikers

ConXioN biedt jouw IT-gebruikers een professionele ondersteuning via onze servicedesk. Je kan rekenen op gegarandeerde responstijden, een snelle en efficiënte aanpak én bijkomend advies.

Consultancy

Laat je bijstaan door hooggekwalificeerde IT-specialisten

IT-infrastructuur wordt diverser, complexer en kwetsbaarder. Bovendien is IT een absolute Business driver geworden in elke organisatie. Laat je adviseren door onze experten zodat jouw systemen permanent beschikbaar, veilig en schaalbaar zijn.

Outsourcing

Advies, coaching en on-site ondersteuning. Reken op vakkennis

Onze passie voor IT en kennis van allernieuwste trends zorgen ervoor dat we actief meedenken over de mogelijkheden van uw projecten en samen de juiste keuzes maken.

Audit

Professionele audits in functie van jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen

We brengen jouw IT organisatie in kaart en geven suggesties op basis van jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen. Hyperbeveiliging, performatie en business continuïty zijn key.

Managed printing en document services met Kyocera

Een geoptimaliseerd printerpark op maat van jouw noden

Geniet van een volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie van jouw printerpark.