ConXioN Document Solutions

Reken op Kyocera voor managed printing en document services in jouw organisatie​.

Digital workspace

Maak van jouw bedrijf een digital workspace. Geniet van een volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie.

Kyocera full range

Audit

Met een audit gaan we op zoek naar de grootste kosten in jouw printpark, mogelijke optimalisaties en de ideale aanpak van jouw documentbeheer.

Digitaal doorzoeken

In jouw digital workspace maken we ruimte voor digitalisatie. Scan jouw papieren documenten naar de cloud en maak ze digitaal doorzoekbaar.

Full range

Een uitgebreid printpark, performante multifunctionals of digitalisatie van documenten? We selecteren de ideale oplossing uit het brede aanbod van Kyocera.

Managed Document Services

Zorg voor een efficiënt documentbeheer met Kyocera. Scan bijvoorbeeld documenten rechtstreeks naar de cloud, ontdek waar de hoogste kosten zitten en verminder afval. Zeg niet meer printing, maar zeg: Managed Document Services.

Kyocera Document Solutions managed printing

3-kleurenteller

Betaal enkel voor de gekleurde elementen op een pagina, en niet voor een volledige kleurpagina zoals bij concurrenten het geval is.

Kosten besparen

Kyocera helpt routinetaken automatiseren en de downtime verlagen, wat resulteert in lagere kosten en hogere efficiëntie.

Security

Zorg ervoor dat je documenten niet zomaar rondslingeren en beveilig gevoelige inhoud door te printen met een code of badge.

Meer weten over Managed Printing

Ontdek de laatste nieuwigheden in ons nieuws