Managed printing

Geniet van volledige ontzorging door proactieve service, het meedenken en -groeien met de noden van jouw bedrijf en constante optimalisatie van jouw printerpark.

jouw oplossing op maat

Managed Printing en Document Services

Printing – het zorgt voor hoge kosten, frustraties én beveiligingsrisico’s op de werkvloer. Met Managed Printing wordt jouw organisatie ontzorgd op vlak van printing en beheren en monitoren wij jouw printerpark. Jij krijgt inzicht in je kosten en verbruik, voorstellen voor optimalisaties en kostenbesparingen én toners nog voor ze op zijn.

Zorg voor een efficiënt documentbeheer met de toestellen van Kyocera. Scan bijvoorbeeld documenten rechtstreeks naar de cloud (bijvoorbeeld SharePoint), waarbij je jouw papieren documenten digitaal kan doorzoeken. Zo zet je een nieuwe stap in je digitalisatie en maak je van jouw organisatie een digital workspace.

De toestellen van Kyocera staan bekend om hun veiligheid, milieuvriendelijkheid en performantie.

Binnen het full range aanbod – gaande van eenvoudige printers tot multifunctionals – vinden we gegarandeerd een toestel dat jou helpt om routinetaken te automatiseren en de downtime te verlagen. Dit resulteert steevast in lagere kosten en hogere efficiëntie.

Met een audit gaan we op zoek naar de grootste kosten in jouw printerpark, mogelijke optimalisaties en de ideale aanpak van jouw documentbeheer. Als gelicentieerd Kyocera Platinum Partner stellen we de juiste toestellen voor en zorgen we tijdig voor onderhoud en toners.

een boost voor jouw bedrijf

Jouw voordelen

Full range

Van eenvoudige printers tot performante multifunctionals – we optimaliseren jouw printerpark op basis van jouw bedrijfsnoden en maken van jouw organisatie a digital workspace.

Security

Door te printen met een code of badge zorg je ervoor dat je vertrouwelijke documenten niet zomaar door iedereen kunnen worden meegenomen en beveilig je gevoelige inhoud.

Driekleurenteller

De toestellen van Kyocera berekenen als enige op de markt de bladvulling per pagina. Je betaalt dus minder voor pagina’s die een lager percentage aan kleur bevatten en enkel volle prijs voor pagina’s vol kleur!

blijf op de hoogte

Meer lezen over Services?

Benieuwd naar wat ConXioN voor jouw organisatie kan betekenen?

Meedenken met jouw business is onze core. We adviseren, implementeren en ontzorgen op vlak van IT. Samen bouwen we aan je technologische voorsprong in de markt.