Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

Werk sneller en efficiënter

Microsoft Copilot voor jouw bedrijf

Wil jij binnenkort Microsoft Copilot in jouw bedrijf introduceren? Dan is het verstandig om even stil te staan bij wat er allemaal mogelijk is, hoe je jouw bedrijf het best kan voorbereiden op deze technologie, hoe Copilot werkt en wat de prijs is.
 
Leer hieronder hoe je Copilot optimaal kan inzetten om jouw bedrijf sneller te laten groeien! 

Jouw digitale assistent

Wat is Microsoft Copilot?

Microsoft Copilot is een AI-gestuurde digitale assistent die je binnen jouw Microsoft omgeving kan helpen om jouw dagelijkse taken sneller en efficiënter uit te voeren.
 
Copilot leert zelfs van jouw gedrag en voorkeuren en past zich aan jouw behoeften aan.

Alle verschillende Copilots

De kracht van het ecosysteem

Er zijn verschillende soorten Copilot’s. Afhankelijk van de use case zal je een of meerdere nodig hebben. Zo heb je een Copilot voor jouw Microsoft 365 apps, voor Sales, voor Security en zo verder.
 
Op die manier kan je bijvoorbeeld een teams meeting hebben met een klant, vragen aan copilot om de painpoints van die klant in real time te herkennen en gerichte antwoorden te genereren. Vervolgens kan je deze informatie terug opvragen in jouw Dynamics CRM en vragen naar opportuniteiten tussen al jouw contacten, waarbij Copilot informatie uit al jouw documenten en meetings kan halen. Zo heb je de volledige kracht van het ecosysteem.

Verschillende soorten Copilot

Copilot jumpstart program

ConXioN door Microsoft geselecteerd als Copilot partner

ConXioN is 1 van de partners die door Microsoft werd geselecteerd voor het ‘Copilot Jumpstart Program’, een programma voor een selecte groep Microsoft Partners die voldoen aan de hoogste eisen om Copilot succesvol te kunnen uitrollen.

Microsoft Copilot Readiness sessie voor bedrijven
Microsoft 365 Copilot voorbereiding

With great power comes great responsibility

Hoe kan je jouw bedrijf voorbereiden?

Microsoft 365 Copilot zal de manier waarop we werken enorm veranderen, maar net zoals elke nieuwe technologie wordt het voorbereidende werk sterk onderschat.
 
Microsoft 365 Copilot is pas succesvol, als het correct wordt geïmplementeerd. Het is van cruciaal belang dat eerst alle benodigde data- en beveiligingsmaatregelen correct zijn uitgevoerd voordat je zo een krachtige AI-assistent in jouw omgeving loslaat.

Jouw omgeving copilot-ready

Copilot Center of Excellence

Gelukkig hebben we bij ConXioN aan een framework gewerkt waar we onze expertise en ervaringen gebundeld hebben om jouw Microsoft 365 omgeving, copilot-ready te maken. Hieronder kan je alle stappen vinden om een kwalitatieve Copilot te verkrijgen:

Business Case

Inspire

Verken de mogelijkheden en grenzen vertrekkend vanuit jouw bedrijfsdoelstellingen. En krijg een technische analyse, waar je meteen te weten komt of jouw bedrijf klaar is voor Copilot of waar jouw verbeterpunten liggen.

Inspire
Readiness sessie

proof of concept

Adapt

Na het vaststellen van jouw strategie, zullen we deze omzetten in concrete acties die moeten worden ondernomen om jouw M365-omgeving goed voor te bereiden. Vervolgens voeren we de benodigde stappen uit en testen we jouw kwalitatieve Copilot in een proof of concept.

Implementeren & Optimaliseren

Succeed

We voeren de acties uit om jouw Microsoft 365 omgeving te optimaliseren en bieden trainingen aan om zelf met de technologie aan de slag te gaan. Na het doorlopen van deze stappen, activeer je eindelijk jouw Copilot-licentie en ontdek je de veelbelovende functies van het AI-assistent

Succeed foto met Chris Debyser

GPT-4 met Superkrachten

Hoe werkt M365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot werkt door de integratie van Azure OpenAI Service met Microsoft Graph. Hierdoor kan het AI-gestuurde antwoorden leveren. Technisch gezien, combineert het de kracht van grote taalmodellen (LLM’s), zoals GPT-4, met de uitgebreide data en functionaliteiten van Microsoft 365 apps en gebruikersgegevens, zoals documenten en e-mails.

Microsoft 365 Copilot technische werking schema
Microsoft 365 Copilot extensibility mogelijkheden

a day in the life

Jouw werkdag met Copilot

Laat je inspireren door de mogelijkheden die Copilot biedt voor jouw dagelijkse taken.

Edge

Start jouw dag met een overzicht van de laatste discussies over een relevant onderwerp, door het aan Copilot in jouw webbrowser te vragen. Zo blijf je altijd op de hoogte van trends binnen jouw sector.

Teams

Vervolgens kan je bijvoorbeeld na een vergadering in Teams, aan Copilot vragen om de discussiepunten samen te vatten en te vragen wat jouw to-do's en prio's zijn.
microsoft teams logo

Word

Heb je binnenkort een speech die je nog moet voorbereiden? Schrijf dan de kernzaken op in Word en vraag aan Copilot om het meer te laten lijken op een voorgaande succesvolle versie.

Powerpoint

Nu wil je die speech omtoveren tot een impactvolle presentatie, en je kan het al raden... Ook dat kan je aan Copilot vragen. Sterker nog, je kan Copilot vragen om rekening te houden met de brand guidelines en zich volledig op jouw speech en relevante interne documenten te baseren.

Outlook

Bovendien kan Copilot je helpen om efficiënt te reageren op uitgebreide e-mails door de kernpunten samen te vatten, of zelfs relevante suggesties geven.

Add-on op jouw huidige licentie

Beschikbaarheid en prijsstructuur

Copilot is nu voor alle bedrijven beschikbaar, zonder dat je een minimumaantal licenties hoeft aan te schaffen.

 

Deze tool zal beschikbaar zijn voor €28,10 per gebruiker per maand, met een jaarlijkse commitment.

 

De Copilot licentie, is eigenlijk een add-on op jouw huidige licentie, maar vereist, zoals eerder vermeld, wel enige voorbereiding. Of toch om een kwalitatieve Copilot te verkrijgen.

Readiness sessie

Heb je nog vragen?

FAQ

Staat jouw vraag er niet tussen? 

Contacteer ons!

Is het in het Nederlands beschikbaar?

Microsoft 365 Copilot is vanaf 29 april 2024 in het Nederlands beschikbaar. Je kan dus meteen aan de slag om jouw omgeving Copilot-klaar te maken voor een effectieve en kwalitatieve ervaring.

Het feit dat je een mac omgeving hebt, maakt in principe niet uit. Wel, moet je ervoor zorgen dat je de Microsoft apps gebruikt, ook al heb je een MacOS- of IOS-besturingssysteem.

Uit een recent onderzoek blijkt dat als al jouw werknemers minstens 3 minuten tijd besparen per dag, Copilot al volledig terugbetaald is. Het goede nieuws is ook dat uit hetzelfde onderzoek blijkt dat werknemers, gemiddeld 14 minuten tijd besparen per dag met deze AI-assistent. Een mooie ROI als je het mij vraagt.

Je dient te beschikken over Microsoft 365 apps, Microsoft Entra ID (AAD), Onedrive, Outlook, Teams, Loop en M365 network connectivity principles

Bij Copilot in jouw Edge Browser worden jouw vragen niet opgeslagen. Maar wanneer je gebruik maakt van jouw M365 Copilot, kan je jouw geschiedenis net zoals bij ChatGPT, in een zijbalk terugvinden.

Copilot is voor iedereen die zijn productiviteit binnen de Microsoft 365 apps wil boosten. Afhankelijk van welke copilot licentie je neemt kan je deze voor professionele of privédoeleinden (Copilot pro) gebruiken. Het voordeel van het Microsoft 365 Copilot voor zakelijk gebruik is dat je dan over commercial data protection beschikt. Hiermee voorkom je dat jouw data gebruikt wordt om het model verder te trainen of dat de data jouw omgeving verlaat.

Ja, het is mogelijk om tekst op afbeeldingen te herkennen met behulp van Optical Character Recognition (OCR) technologie. Zo kan je net zo goed een printscreen of foto te nemen van een document en hier vragen over stellen aan Copilot.

Nee, de transcriptie mogelijkheden zijn standaard inbegrepen in jouw Copilot for Microsoft 365 licentie.

Ja, je kan enkel aan de hand van een opname, een transcriptie genereren om later vragen te kunnen stellen aan Copilot over jouw meeting. Wat je wel kan doen is automatic recording instellen in jouw teams instellingen, zodat je dit zeker niet vergeet. Echter moet je dan wel extra data beveiliging (bijvoorbeeld met compliance policies) voorzien om te voorkomen dat deze informatie gelekt wordt. Daarnaast is het ook een must om compliant te zijn met bepaalde regelgevingen zoals de NIS2 richtlijnen.

Zelfs al staat jouw data niet in jouw M365 omgeving kan je door de connectoren die toch gebruiken. Microsoft Copilot Studio biedt de mogelijkheid om jouw chatbot te verrijken met externe data door middel van de extensibility features.

Copilot kan zelf geen acties uitvoeren. Maar door gebruik te maken van power automate, ben je wel in staat om frequente handelingen te automatiseren met Copilot.

Ja, als je jouw pdf in jouw Microsoft Edge browser opent, kan je in de zijbalk aan Copilot (voorheen Bing Chat Enterprise) hierover vragen stellen of laten analyseren.

Start jouw Copilot-traject

Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.