Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

conxion presents

security
experience tour

Is je bedrijf gehackt? 

Leer hoe je jouw organisatie beschermt tegen toekomstige aanvallen! 

bescherm je bedrijf

Waarom is dit interessant voor mij?

In dit evenement leer je hoe je jouw bedrijf beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen door middel van het beantwoorden van vragen en het oplossen van beveiligingspuzzels. Door deel te nemen krijg je praktische tips en inzichten over hoe je op de hoogte kunt blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

bescherm je bedrijf

Een event voor

– CEO

– IT Manager

– IT-beveiligingsmedewerkers

– Systeembeheerders

– Netwerkbeheerders

– Medewerkers klantenservice

– Managers en teamleiders

0 +
bedrijven gehackt in België
0 k
op phishing mails geklikt
0 +
bedrijven die kwetsbaar zijn
0 %
bedrijven herstellen niet na hacking

let's meet someone

Luister wat de hacker
te zeggen heeft...

Play Video

stel je voor

Wat kunnen de gevolgen zijn

Reputatieschade

Een cyberaanval kan reputatieschade veroorzaken en leiden tot verlies van klanten en omzet voor bedrijven.

Verlies van data

Cyberaanvallen kunnen leiden tot verlies van bedrijfskritieke gegevens, wat aanzienlijke tijd, middelen en geld kan kosten als ze niet kunnen worden hersteld.

Financiële schade

Cyberaanvallen kunnen bedrijven financieel schaden door kosten voor beveiligingsherstel, verlies van inkomsten en juridische kosten door inbreuken op de privacy van klanten.

Juridische gevolgen

Bedrijven die slachtoffer zijn van cybercrime kunnen juridische gevolgen ondervinden, zoals boetes en rechtszaken, wat leidt tot hoge kosten en reputatieschade.

Kosten voor herstel

Bedrijven herstellen hoge kosten na een cyberaanval door het inhuren van experts, installatie van nieuwe software en verbetering van de infrastructuur, wat financiële druk op het bedrijf legt.

Verstoring bedrijfsprocessen

Cyberaanvallen verstoren bedrijfsprocessen, verminderen productiviteit en brengen kwaliteit van dienstverlening en producten in gevaar.

Wees niet 1 van hen

Bedrijven die getroffen zijn

Een Belgische gasinfrastructuurbeheerder die slachtoffer werd van een ransomware-aanval in 2021.

De universiteit werd in 2021 getroffen door een grote cyberaanval waarbij de systemen werden vergrendeld met ransomware.

Een Amerikaanse IT-beheerder van bedrijfsnetwerken die ook in België actief is, werd in 2020 getroffen door een grote cyberaanval waarbij gevoelige informatie werd gestolen.

Een Belgische bank die in 2020 ook werd getroffen door een ransomware-aanval.

De Belgische telecomoperator werd in 2019 het slachtoffer van een aanval waarbij klantgegevens werden gestolen.

de hacker challenge

Test je kennis en bescherm je bedrijf

In dit evenement leer je hoe je jouw bedrijf beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen door middel van het beantwoorden van vragen en het oplossen van beveiligingspuzzels. Door deel te nemen krijg je praktische tips en inzichten over hoe je op de hoogte kunt blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

beveilig je bedrijf

De uitdaging van cybersecurity

Als eigenaar of manager van een bedrijf is het cruciaal om je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. Deze uitdaging wordt echter steeds groter naarmate de technologie evolueert en hackers steeds geavanceerder worden. Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf veilig blijft in een steeds veranderende digitale wereld?

bescherm jouw bedrijf

Beveilig jouw bedrijf en geef hackers geen kans om binnen te dringen

Leer hoe je jouw bedrijf beschermt tegen cyberdreigingen tijdens ons security evenement! Onze experts begeleiden je bij het verminderen van risico’s en laten zien hoe je bedrijfsgegevens en netwerk veilig houdt. Mis deze kans niet om jezelf en je medewerkers te beschermen tegen cyberaanvallen. Schrijf je nu in!

questions?

Veel gestelde vragen

Ja, het security evenement is geschikt voor bedrijven van alle groottes. De onderwerpen die besproken worden tijdens het evenement zijn relevant voor zowel kleine als grote bedrijven die hun beveiliging willen verbeteren. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf beheert, er zijn altijd stappen die je kunt nemen om je bedrijf beter te beveiligen tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsrisico’s. Het evenement biedt informatie en oplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Heb je nog vragen? 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Het bedrijf
oplossingen
handige links
Disclaimers
headquarters

Deerlijk

Hoogstraat 134, 8540 Deerlijk
+32 56 73 11 21, info(at)conxion.be

BTW nummer: BE 0458.974.603

Experience center

Waregem

Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem
+32 56 73 11 21, experience(at)conxion.be