Klantenzone

Alles wat je als klant nodig hebt, verzameld op één plek.

Volg ons!

conxion presents

security
experience tour

Leer hoe je jouw organisatie beschermt tegen toekomstige aanvallen!

Ontdek de Voordelen

Waarom is dit interessant voor mij?

Tijdens deze security tour leer je hoe je jouw bedrijf beter kunt beschermen tegen cyberaanvallen door middel van het beantwoorden van vragen en het oplossen van beveiligingsvragen. Door deel te nemen krijg je praktische tips en inzichten over hoe je op de hoogte kan blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity.

VOOR WIE

Een event voor

– CEO

– Systeembeheerders

– Netwerkbeheerders

– Medewerkers klantenservice

– Managers en teamleiders

bedrijven gehackt in België
0 +
op phishing mails geklikt
0 k
bedrijven die kwetsbaar zijn
0 +
bedrijven herstellen niet na hacking
0 %

let's meet someone

Luister wat de hacker
te zeggen heeft...

Play Video

stel je voor

Wat kunnen de gevolgen zijn

Reputatieschade

Een cyberaanval kan reputatieschade veroorzaken en leiden tot verlies van klanten en omzet voor bedrijven.

Verlies van data

Cyberaanvallen kunnen leiden tot verlies van bedrijfskritieke gegevens, wat aanzienlijke tijd, middelen en geld kan kosten als ze niet kunnen worden hersteld.

Financiële schade

Cyberaanvallen kunnen bedrijven financieel schaden door kosten voor beveiligingsherstel, verlies van inkomsten en juridische kosten door inbreuken op de privacy van klanten.

Juridische gevolgen

Bedrijven die slachtoffer zijn van cybercrime kunnen juridische gevolgen ondervinden, zoals boetes en rechtszaken, wat leidt tot hoge kosten en reputatieschade.

Kosten voor herstel

Bedrijven herstellen hoge kosten na een cyberaanval door het inhuren van experts, installatie van nieuwe software en verbetering van de infrastructuur, wat financiële druk op het bedrijf legt.

Verstoring bedrijfsprocessen

Cyberaanvallen verstoren bedrijfsprocessen, verminderen productiviteit en brengen kwaliteit van dienstverlening en producten in gevaar.

Wees niet 1 van hen

Bedrijven die getroffen zijn

de hacker challenge

Op weg naar cyberveiligheid

Stap binnen in de fascinerende wereld van cybersecurity en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen digitale dreigingen. Tijdens deze interactieve tour nemen we je mee op een boeiende reis waarin je wordt uitgedaagd, geïnspireerd en geïnformeerd. Ontmoet onze deskundige beveiligingsexperts, maak kennis met realistische scenario’s en leer de nieuwste beveiligingsmaatregelen kennen die essentieel zijn voor de bescherming van jouw bedrijf. 

wat neem je mee

Nieuwe inzichten voor jouw bedrijf

Na de tour neem je waardevolle inzichten en kennis over beveiliging met je mee. Je zal beter geïnformeerd zijn over de nieuwste trends en best practices op het gebied van beveiliging. Bovendien ontvang je een informatief pakket met bruikbare materialen, waaronder een samenvatting van de belangrijkste leerpunten en praktische tips om de beveiliging van jouw bedrijf te verbeteren.

bescherm jouw bedrijf

Beveilig jouw bedrijf en geef hackers geen kans om binnen te dringen

Leer hoe je jouw bedrijf beschermt tegen cyberdreigingen tijdens deze security tour! Laat je meenemen in de wereld van hacking en begeleiden bij het verminderen van risico’s. Onze experts laten je zien hoe je jouw bedrijfsgegevens en netwerk veilig houdt. Schrijf je nu in!

questions?

Veelgestelde vragen

Ja, het security evenement is geschikt voor bedrijven van alle groottes. De onderwerpen die besproken worden tijdens het evenement zijn relevant voor zowel kleine als grote bedrijven die hun beveiliging willen verbeteren. Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf beheert, er zijn altijd stappen die je kunt nemen om je bedrijf beter te beveiligen tegen cyberaanvallen en andere beveiligingsrisico’s. Het evenement biedt informatie en oplossingen voor bedrijven van elke omvang.

Tijdens het security evenement zullen verschillende onderwerpen worden besproken, waaronder infrastructuurbeveiliging, applicatiebeveiliging, identiteitsbeveiliging en apparaatbeveiliging. Deze onderwerpen zijn van cruciaal belang bij het beschermen van bedrijven tegen cyberdreigingen en zullen worden behandeld om de deelnemers inzicht te geven in effectieve beveiligingsmaatregelen op deze gebieden.

Ja, na het security evenement zullen er mogelijkheden zijn om de presentaties en andere materialen te bekijken. Naast het informatieve mapje dat klanten ontvangen, zullen we ook digitale versies van de presentaties en andere nuttige materialen beschikbaar stellen.

Ja, als bezoeker is het noodzakelijk om vooraf te registreren voor het security evenement. Registratie stelt ons in staat om voldoende plaatsen en middelen te reserveren om een optimale ervaring voor alle deelnemers te garanderen. Bovendien stelt het ons in staat om u op de hoogte te houden van eventuele updates, programma-wijzigingen of belangrijke informatie met betrekking tot het evenement. Registratie kan meestal online worden gedaan via onze website of een speciaal registratieformulier. We moedigen bezoekers aan om zich zo snel mogelijk te registreren, aangezien plaatsen mogelijk beperkt zijn.

Heb je nog vragen? 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Microsoft_logo_color
Kaspersky_logo
cisco logo
sentinel one logo

Altijd up-to-date blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van trends, ICT-nieuws, evenementen en inspirerende cases.

headquarters

Deerlijk

Hoogstraat 134, 8540 Deerlijk
+32 56 73 11 21, info(at)conxion.be

BTW nummer: BE 0458.974.603

Experience center

Waregem

Kalkhoevestraat 30/4.1, 8790 Waregem
+32 56 73 11 21, experience(at)conxion.be