Tijd winnen, een doel op zich voor elke ondernemer. We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en stellen u de juiste softwaretools voor om uw dagelijkse werking te optimaliseren.

Office 365

Gebruik de productiviteitstools van Office 365, ze zijn geweldig

Iedereen kent de Microsoft Office programma’s en Outlook, maar wist u dat O365 een volledige waaier aan programma’s bevat voor een betere planning, communicatie en opvolging.  Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Microsoft Teams

Eindeloze collaboratie-en communicatiemogelijkheden

Ontdek de veelzijdigheid van dé centrale collaboratiehub voor projectcommunicatie en teamwork. Werk waar je wil, wanneer je wil en blijft steeds up to date met je teams en projectstatus. Organiseer, deel, vergader, werk en bel samen. Altijd, overal.

Dynamics 365

Optimaliseer uw Business processen met
behulp van CRM

Start met wat u echt nodig hebt voor uw business, verhoog de productiviteit van werknemers dankzij ingebouwde intelligentie en ga verder met flexibele applicaties en platformen.

Content Management

Flow, Forms, SharePoint en PowerApps

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen voor meer en beter teamwork, om snel informatie te zoeken, moeiteloos samen te werken in de hele organisatie en uw workflows te optimaliseren.

Power BI

Maak uw eigen dashboards en rapporten

ConXioN helpt u data te analyseren met Microsoft Power BI. Eigen rapporten en dashboards instellen kan eenvoudig vanuit diverse bedrijfsgegevens zoals excellijsten. Deze data komt uit uw boekhouding, commercieel beheer of andere diverse statistieken.

Azure

Empower uw IT met schaalbare publieke clouddiensten

Van data analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, …. empower uw IT met een volledige waaier aan krachtige cloud services.

Boekhoudsoftware

Uw boekhouding altijd en overal beschikbaar

De financiële toestand van uw zaak van dichtbij volgen en snel beslissingen nemen? Dan is een online boekhoudpakket noodzakelijk. Meer dan 350 kmo’s en meer dan 30 gereputeerde accountantskantoren werken met onze geïntegreerde boekhoudingssoftware.

Services

Samen schakelen we naar een hogere versnelling

Hulp nodig bij de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen? Projectbegeleiding? Nood aan een opleiding? Wij delen graag onze expertise om uw softwareprojecten te doen slagen.