Tijd winnen, een doel op zich voor elke ondernemer. We brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en stellen u de juiste softwaretools voor om uw dagelijkse werking te optimaliseren.

Bedrijfssoftware

Vereenvoudig uw dagelijkse werking

Door dagelijkse taken te automatiseren en manuele taken uit te schakelen, wint u veel tijd. We adviseren, implementeren en ondersteunen de juiste bedrijfssoftware op basis van uw workflows.​

Boekhoudsoftware

Uw boekhouding altijd en overal beschikbaar

De financiële toestand van uw zaak van dichtbij volgen en snel beslissingen nemen? Dan is een online boekhoudpakket noodzakelijk. Meer dan 350 kmo’s en meer dan 30 gereputeerde accountantskantoren werken met onze geïntegreerde boekhoudingssoftware.

BI en data

Maak uw eigen dashboards en rapporten

ConXioN helpt u data te analyseren met Microsoft Power BI. Eigen rapporten en dashboards instellen kan eenvoudig vanuit diverse bedrijfsgegevens zoals excellijsten. Deze data komt uit uw boekhouding, commercieel beheer of andere diverse statistieken.

Office 365

Gebruik de productiviteitstools van Office 365, ze zijn geweldig

Iedereen kent de Microsoft Office programma’s en Outlook, maar wist u dat O365 een volledige waaier aan online programma’s bevat voor een betere planning, communicatie en opvolging.  Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

e-Commerce

Uw connectie naar digitaal ondernemen

e-Commerce shouldn’t feel like rocket-science, want wij helpen u bij de uitbouw van uw webshop en integratie met uw bedrijfssoftware, apps en andere externe platformen.

Mobile

Denk altijd mobile first

Tablets en smartphones maken een belangrijk deel uit van ons bedrijfsleven. Ook voor uw onderneming kan een app of webapplicatie een interessante aanvulling zijn op uw bedrijfsproces of een meerwaarde bieden aan uw klanten en medewerkers. Wij ontwikkelen apps voor iOS- iPhone en iPad, Android en Windows Mobile.

Outsourcing

Samen schakelen we naar een hogere versnelling

Uw team versterken met on-site dienstverlening, Agile Coaching, test automatisering of code audits? Wij delen graag onze expertise om uw softwareprojecten te doen slagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn